Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Чай Бебезан - причинява ли сънливост?

  • 769
  • 4
Имаме проблем със съня от няколко дни спим дълбоко и по много. От 3 дни давам по няколоко глътки чай Бебзан за коликите. Не зная дали от това или от нещо друго, но през тези дни тя стана невероятно сънлива - заспива и от нищо не се събужда преобличам я, сменям памперс и пр., но тя си спи и реакция никаква. От вчера спрях капките за колики, а от днес спрях и чая, но тя пак си спинка или ако не спи гледа втренчено в една точка и нито шава, нито мрънка, както преди. Моля ви кажете ми това нормално ли е, защото това спокойствие при нея ме притеснява, никога преди не е била така?
Виж целия пост
# 1
Ох не знам мила,но се надявам това да е временен период и после всичко да бъде ок Praynig
Виж целия пост
# 2
Погледни дали в чая има маточина. Аз заради това не давах никакви чаеве на моята дъщеря - нито Хип, нито никакви успокояващи. Педито ме беше предупредила за това.
Виж целия пост
# 3
Да в чая има маточина - 20 %  и 40% лайка, другите билки са копър, анасон и пр. Може ли да й стане нещо от тази маточина? Rolling Eyes
Виж целия пост
# 4
Ами маточината по принцип действа успокояващо. Педито ми беше разказвала такъв случай за друго бебе и аз се отказах от тия чаеве.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия