Какво масло купувате?

  • 6 556
  • 60
Питам ви, защото в последно време не мога да попадна на свясно. Правя една торта с маслен крем / любимата на мъжа ми /, но вече 4-ти път крема не се получава както трябва. Явно е от маслото. Помагайте моля.
Виж целия пост
# 1
Аз купувам немско масло. Понякога взимам и българско но то си е жив маргарин. Mr. Green
Виж целия пост
# 2
Немско  Peace
Виж целия пост
# 3
Когато ми трябва масло,особено за сладкарство купувам само немско!!!Българското масло преди 6-7 години вътре в пакетчето си беше чист маргарин!Оттогава не съм купувала българско масло и даже наскоро се чудех дали все още предлагат маргарин за масло или вече са се коригирали!И аз ще се радвам да разбера,ако някой купува българско масло- как е?
Ако ти се пресича крема,значи е от маслото!Най-добре купи Президент- скъпо е,но за кремове е идеално! Simple Smile
Виж целия пост
# 4
Вчера точно с немско масло я правих тортата / не помня обаче марката /, но крема пак се пресече. Тази торта съм я правила много пъти и преди вигаги е ставала перфектна.
Виж целия пост
# 5
На Мегле маслото е добро от българските.
Иначе най-често купувам Милрам - немско.
Виж целия пост
# 6
немско Peace
Виж целия пост
# 7
Milram.....или едно такова в златна опаковка със сини крави ....
Виж целия пост
# 8
С Президент пробвала ли си?
Виж целия пост
# 9
Като пипна маслото в хладилника, меко ли е, обратно на мястото му  Mr. Green и за по-сигурно, немско  Simple Smile
Виж целия пост
# 10
Президент
Виж целия пост
# 11
Вчера точно с немско масло я правих тортата / не помня обаче марката /, но крема пак се пресече. Тази торта съм я правила много пъти и преди вигаги е ставала перфектна.
Според мен за да стане крема най-важно е качеството на маслото!Виждала съм обаче пресечен крем и с Президент!Замисли се и си припомни дали не си променила нещо в последователността или технологията на крема!Понякога човек го прави неволно,без да се усети,а това може и да попречи!
Например: Би трябвало маслото да се разбива на бавни обороти в началото!Би трябвало да е със стайна температура (25градуса),това е от голямо значение,ако примерно добавяш сироп,който е топъл,а маслото е много студено!Като се добавят разни сиропи,млека и т.н. трябва да са поохладени!Последно ако добавяш алкохол в крема,може и от това да се пресече,зависи какъв е алкохола и кога го слагаш!
Дано съм била полезна и пробвай пак,дано този път е по-добът резултата!  chef
Виж целия пост
# 12
И аз купувам това в златистата опаковка с кравата отпред. 250 гр., два и нещо струва. И Президент е хубаво, но скъпичко май идваше, отдавна не съм взимала, защото ние вкъщи консумираме огромни количества масло - почти всичко се готви с такава мазнина, олиото не го уважаваме Laughing
Виж целия пост
# 13
обикновените български наистина са абсолютен боклук #Cussing out
купувам мегле, но напоследък най хубави ми стават курабиите /аз торти не правя/ с маргарина белла 80 % масленост. много по-вкусен е от всяко масло, и някак по-маслен, колкото и смешно да звучи
Виж целия пост
# 14
Милрам или Президент! За жалост, българското краве масло е под всякаква критика  Confused
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия