Свински шницели от месо?

  • 6 461
  • 3
Решила съм да приготвя, нещо което не съм правила досега. Помагайте с идеи как се приготвят тези виенски шницели.
Виж целия пост
# 1
А от какво друго да са шницелите щом са свински освен от месо? Sunglasses

Виенския шницел се прави така: Котлетите се начукват (много хитра идея е да се поставят в пликче и след това да се начукат, така не пръска из цялата кухня Peace) и се наръсват с черен пипер и сол. Панират се в брашно, яйца и галета и се пържат в сгорещена мазнина. Сервират се върху канапе от пържени картофи и отгоре се поставя бучка масло и магданоз. Дати е вкусно!

Виж целия пост
# 2
Няма ли опасност да останат жилави?
Виж целия пост
# 3
И аз ги правя като Lady Charm - не, не стават жилави, много са вкусни
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия