за сушените сини сливи

  • 434
  • 3
Как го давате това нещо?Наскоро четох за сок или пюре от тях, но как се прави - варят се и се пасират или се дава само водата, в която са врели/киснали?
Виж целия пост
# 1
Аз ги сварявам на водна баня (може и във малко водичка директно) докато омекнат малко, та да стават за пасиране. После ги пасирам с водата, в която са врели, имай предвид, че поемат доста вода, а и после разреждам нектара с още вода преди да дам сока на Гошко. Държа в хладилника около седмица...

Дано съм ти помогнала.
Виж целия пост
# 2
Много, мерси!
Виж целия пост
# 3
Можеш и само да ги накиснеш, от вечерта например за сутринта. Но на SZA e добър вариант за бързо приготвяне.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия