райска ябълка - как?

  • 2 779
  • 7
Имам доста райски ябълки и се чудя как да ги приготвя. На сладко, на сладкиш, въобще нямам представа. Дайте някакви идеи.
Виж целия пост
# 1
Махаш дръжката и с чаена лъжичка ядеш до пръсване!  Laughing
Райските ябълки са страхотен коктейл от витамини, не си заслужава да ги хабиш с термична обработка.
Всъщност, чувала съм само за сушени, но не знам как става. Знам само за какво се използват - за оцветяване и подобряване на вкуса на домашната ракия!  Joy
Виж целия пост
# 2
Слушай как' ти Сийка и няма да сбъркаш newsm10
Най-добре да си ги изядете натурални!
Виж целия пост
# 3
И аз никога не съм срещала рецепти с райска ябълка. newsm78
Виж целия пост
# 4
И аз знам, че е по-добре сурови да се консумират, но малко да поомекнат, позагният, като мушмулите
Виж целия пост
# 5
Аз моите ябълки ги замразих във фризера и си вадя когато и колкото ми се приискат. След размразяване са меки и приятни за консумация  Grinning
Виж целия пост
# 6
Махаш дръжката и с чаена лъжичка ядеш до пръсване!  Laughing

Така си практикувам Mr. Green, ама само аз ги ям и...явно ще трябва само това да правя, че иначе на боклука.
А може и да ги замразя, благодаря ви!
Виж целия пост
# 7
В къщи само аз ги ям - сурови (друг начин се съм срещала). Миналата година похабих доста и 1/2 и взе здравето с мърморенето си  #Crazy, затова сега са във фризера. Вечерта вадя 1-2 и сутринта за закуска ам-ам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия