тарус-естрагон

  • 3 584
  • 8
Здравейте, искам да попитам някой готвил ли е с тази подправка и за какво е най-подходяща? Отдавна бях яла един готов сос и все се мъча да налучкам този вкус, но не става. Сега ще пробвам с таруса.  Та споделете моля в какво го слагате и използвате ли го въобще
Виж целия пост
# 1
Видях тарус за първи път когато живях в Габрово през студентските години. Там го слагат почти на всичко. Но най-много го ползват за боб.
Виж целия пост
# 2
много е подходяща за риба и месни произведния.
Виж целия пост
# 3
Слагам го на риба, пиле и правя естрагонови картофки на фурна; слагам по мъничко, защото ми е доста силен като аромат, но се получават доста интересни и необичайни /поне за мен/ като вкус ястия.
Виж целия пост
# 4
Свекърва ми прави свинска супа със зелева чорба и слага тарос. Аз не си падам много по супите, но тази е страхотна.
Виж целия пост
# 5
Таросът е перфектен за картофки и агнешко  Peace
Виж целия пост
# 6
Слагам на рибена и гъбена чорба.
Виж целия пост
# 7
Ние много използваме тарус. Слагаме го на картофена яхния и картофена супа, но принципно е подходяща и за тлъсти меса(тва го прочетох в някаква готварска книга)..
Много го уважавам аз таруса.....
Виж целия пост
# 8
Съчетава се добре с белите меса, но го използвам предпазливо, защото е силна подправка. Най - ми харесва в пилешка супа.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия