Колко време може да се съхрани белтък в хладилника?

  • 3 292
  • 3
Ами това ми е въпросът всъщност. Ако е останал белтък или жълтък от някаква рецепта, колко биха могли да се съхраняват в хладилника? Замислих се, но нищо не измислих......какво мислите вие?
Виж целия пост
# 1
И аz наскоро се Чудех zа това... Имах една поzната която си спомням Че zамраzяваШе белтъците. На мен понякога ми остават жълтъци но много бърzо иzсъхват в хладилника и после обикновено не смея да ги иzполzвам и ги хвърлям.
Виж целия пост
# 2
Аз събирам белтъците в сух съд и ги съхранявам дори повече от 10 дена...когато реша правя някой сладкиш с тях.
Най-често блат - голяма целувка, която използвам за торта.
Разбива се на сняг идеално, няма никакъв проблем.
Дори съм замразявала и във фризера.
Жълтъци обаче незная как се съхраняват, не ми се е налагало.
Жълтъка ако престои се образува една дебела обвивка.Поне така става, като го оставя замалко в хладилника.
Виж целия пост
# 3
В хладилника от 2 до 4 дена. Във фризера (-18 С) 1 година.  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия