Как да изпека фъстъци с черупката?

  • 4 521
  • 5
Другите ги правя и в МВ, и във фурната успешно, ама тези?
Виж целия пост
# 1
Слагаш ги в тавичка в нормална фурна и печеш.Може би ще им трябва малко повече време заради черупките. Незнам ако ги сложиш в МВ дали няма да апочнат да гърмят,така че бих те посъветвала да пробваш там.
Успех!
Виж целия пост
# 2
Аз ги пека в МВ Peace
Виж целия пост
# 3
.... Слагаш ги в тавичка в нормална фурна и печеш....

Не се ли навлажняват и осоляват?
Виж целия пост
# 4
МИСЛЯ ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА Е ОСОЛЯВАТ И МОКРЯТ, ЗАЩОТО СА С ЧЕРУПКАТА.ДОРИ И ДА ГО НАПРАВИШ НЯМА ДА СЕ ОТРАЗИ НА ВКУСОВИТЕ КАЧЕСТВА НА САМИЯ ФЪСТЪК  СЛЕД КАТО ГО РАЗЧУПИШ.
Виж целия пост
# 5
Пекох преди 20-на дни - беше ми за първи път, но се справих.
По съвета на момчето от където ги купих:  Измих ги, защото имаше и кални, прашни, осолих ги и ги изпекох. Стават много бързо, но трябва почти през 2-3 мин. да ги бъркаш с лъжица. Имай в предвид че и като ги извадиш от фурната те продължават да се пекат. моите бяха на границата да не ги изгоря.
Станаха супер.
Ако видиш че ти прегарят /това се разбира само като се счупи шушулката, непрекъснато трябва да ги опитваш/ ги сложи на мокра кърпа или на студена повърхност - за да спре печенето.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия