Пъстърва в грил тиган - как?

  • 4 411
  • 2
Някой може ли да ме посъветва как се приготвя риба в грил тиган? От сто години го имам, но съм го ползвала само за зеленчуци, щото не сме по месото вкъщи.
Значи рибките са пъстървички и са цели, а не само филета. Колко време ще ми е нужно, на колко силен котлон и наистина ли без мазнина? Зеленчуци съм пекла дори без да мажа тигана, но тук ще трябва повече време, да не вземе да ми залепне?
И наистина ли ще стане добре, като на скара, или просто да ги приготвя по друг начин? Благодаря предварително за помощта и наздраве сурва-весела!
Виж целия пост
# 1
Загрей тигана на котлона, намазни рибата с олио и я запечи. Не мисля, че ще има проблеми.
Виж целия пост
# 2
Реших да потърся и на английски и общо взето на повечето места пише да се загрее тигана на много силен котлон около пет минути, да се намаже с мазнина, както и рибата, и да се пече около пет минути от всяка страна, като разбира се времето за печене зависи от размерите на рибата.
Така смятам да направя. Ако някой има още идеи, още около половин час няма да е късно да ги вкарам в употреба.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия