сос бешамел

  • 2 334
  • 8
не работи търсачката да видя рецепта за сос бешамел  Sad
въпросът ми е: на 1л мляко колко с.л брашно се слагат?
  bouquet
Виж целия пост
# 1
не ползвам точни мерки /освен за сладкиши/ но мисля че правилото е една супена лъжица на една чаша, следователно 4 супени лъжици, с връх разбира се
Виж целия пост
# 2
Ами Уриел е отговорила, и аз така мисля, че беше, макар че го правя на око.
Виж целия пост
# 3
Момичета, а какво правите, ако Ви се пресече млякото, докато правите бешамела?! Моето се пресече и сгъстих с допълнително брашно - не е същият вкус, но не ми се хвърляха 200 г гъби и 200 г пилешко. Получи се интересно. Вие как се справяте?!
Виж целия пост
# 4
не ми се е случвало. купувам мляко на което пише UHT  - и нямам проблеми
Виж целия пост
# 5

  chef

сос бешамел
Сос бешамел
Сос бешамел
Бял сос бешамел
Виж целия пост
# 6
Момичета, а какво правите, ако Ви се пресече млякото, докато правите бешамела?! Моето се пресече и сгъстих с допълнително брашно - не е същият вкус, но не ми се хвърляха 200 г гъби и 200 г пилешко. Получи се интересно. Вие как се справяте?!
Не ми се е случвало до сега да ми се пресече млякото когато приготвям соса.
Не знам защо така се е получило при теб... newsm78... Thinking
Виж целия пост
# 7
Ето и от мен. Simple Smile
Виж целия пост
# 8
На мен млякото ми беше студено и явно затова се пресече, но сгъстих с допълнително брашно, добавих още запържени гъби и настърган кашкавал - мъжо ме събуди за да ми каже колко вкусно е било
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия