Черен боб, как...

  • 3 517
  • 2
Мами имам една торби4ка с 4ерен боб, тоет мисля 4е така се казва. Като зелен фасул е  само, 4е доста по едър. Знаете ли как да го приготвя, и доста време ли трябва да ври newsm78
Виж целия пост
# 1
Ако не си намерила решение до сега, ти предлагам следното:
В тенджера запържваш лук, добавяш червен пипер и заливаш с вода, в която   цопваш твоята торбичка черен боб /бакла/. При всички случаи баклата не трябва да стърчи, т. е. да бъде облята, но без излишна вода, че да не заприлича на супа. Като почти е увряла баклата, добавяш няколко скилидки чесън и най-накрая копър и  брашно за нужната гъстота. Това ми е любимо ядене, а ако има и ярешко или агнешко към него,  мммммммммммммм[smilie=smile3508.gif]
Виж целия пост
# 2
Става на супичка също, аз много я обичам, а варианта на арина никак не е за пренебрегване  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия