Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Клиниката на Щерев - моля ви за мнение

  • 4 972
  • 19
Здравейте момичета!
От известно време чета форума и реших да пиша и аз. Ето моята история накратко:
От Окт 2004 правим опити за бебе, неуспешни засега.
Април 2005 отидох в клиниката на Щерев, реших че няма какво да чакам 1 год, както е 'по првилата', а и винаги съм знаела че нещо не ми е наред - лечение на бактерии, раничка на шийката на матката..
Посрещнаха ме с думите че съм дошла рано, трябвало да се изчака поне 1г за да търся причини за незабременяване.. както и да е последваха стандартните изследвания на хормони, хидротубация..
Оказа се че имам висок пролактни и ПКЯ - изписаха ми парлодел, веднага падна хормона, но овулация - нямаше, после 4-5 мес лечение на гъбички и бактерии - ту едното ту другото. Накрая лекарката каза че не обичала дългите лечения и трябвало да спрем. Появи се овулация - карахме на спонтанен цикъл.
Март 2006 инсеменация - неуспешна.
Реших да спра з-то нямах сили да понеса още разочарования (знаете как е - чакаш да дойде деня Х, оглеждаш се и се услушваш за симптоми, тест...и ....чертичката - сълзи...)
Вече е Януари 2007 и времето лети, реших че крайно време пак да подема кампанията, но този път незнам къде да отида?.....
МОля ви дайте ми съвет - струва ли си да продължа в тази клиника или не... Има ли някоя от вас да е постигнала толкова желания резултат с тяхна помощ или някой к-то познавате да е успял?..
Впечатленията са ми противоречиви... дори на моменти си мисля че са 'магазин за ин-витро', мотаят те, мотаят те и накрая да ти продадат ин-витро.
Моля Ви споделете опит и впечатления?
Виж целия пост
# 1
Аха. Но иначе са добри специалисти. Laughing
Виж целия пост
# 2
Така като пишеш, май става дума за д-р Савова ... за нея всякакви негативни мнения съм чувала.
Днес се запознах с пациентка от клиниката, която беше с много дебело досие, минала е през безкрайна серия от изследвания и лечебни процедури - на 15.01 ще се роди детенцето й. Ако питаш нея, това е най-доброто място, защото там са сбъднали мечтата й.
Виж целия пост
# 3
Момичета аз също ходих в тази клиника почти 2 години, при Савова, след като вече бяха минали 3 години с неуспешни опити. Не мога да се похваля с нещо. Направиха ми 2 инсеминации - неуспешни, след това ми казаха, че препоръчват направо ИКСИ, но преди това ако искам мога да стана донор на яйцеклетки. Не щеш ли на 4-тата година от опитите ми, точно месец преди ИСКИТО забременях нормално, но в 7г.с. бебето спря да расте и отидох в клиниката на преглед. Сасова ми препоръча кюртаж - на следващия ден ми го направи, след което отново препоръча ИКСИ. Това беше март 2006, от тогава не съм ходила при тях. Иимам бегъл спомен, че каза че не обича дългите лечения. Аз много й вярвах, бях изключително сигурна, че тя ще ми помогне да забременея, но вече не мога да го кажа. Съжалявам!
 Cry
Виж целия пост
# 4
Ако питаш нея, това е най-доброто място, защото там са сбъднали мечтата й.

Извън темата и клиниката, за мен най-доброто място е там, където въпреки неуспеха човек казва: добри са.
Виж целия пост
# 5
Момичета до сега писах цялата ми  история, но нещо стана с компа и не ми го публикува, писах доста за клиниката на Щерев.
Само ще кажа, че  и аз от ходене насам - натам, се  уверих че това  е  една добра клиника с добри специалисти и  прекрасни условия. Също посещавам от онзи ден Д-р Савова и мисля, че  съм направила добрия  избор.
Имам познати които с тяхна помощ вече се радват на своето момиченце,  коридора  е пълен с бременни жени.
Така, че за мен това  е мястото  Peace
Виж целия пост
# 6
Извън темата и клиниката, за мен най-доброто място е там, където въпреки неуспеха човек казва: добри са.
Peace
Подкрепям напълно!
П.С. За тези, които още не знаят ще кажа, че и аз се лекувам там при д-р Ганева и съм много доволна. Всеки трябва да намери "своя" лекар!
Виж целия пост
# 7
като чета разказа на питащата, тя явно не чувства д-р Савова като свой лекар и е най-малкото леко разочарована.
бих й препоръчала да смени клиниката.
Виж целия пост
# 8
  bouquetХора,само едно ще ви кажа-лекувал ме е лично доц.Щерев.След 2.5 год.се радвам на прекрасен син благодарение на д-р Методи Генов от първа АГ "Св.София".Той е завеждащ отделение ин витро (или там както се казва), но аз не съм забременяла така,а с лечение.Дала съм смешни пари за това, което получих от този човек.За Щерев мога да кажа само-бизнесмен депутат!!! Outta Joint
Виж целия пост
# 9
 Е точно д-р Методи Генов изобщо не го препоръчвай на момичетата. Ако някой избере 1-ва АГ и отделението по стерилитет, то правилния е избор е Вакрилов или Йорданов , но НЕ и Генов.   Naughty
Виж целия пост
# 10
Съгласна съм с draG. Аз също съм се лекувала в 1-ва АГ и съм слушала много лоши неща за Генов. При него дори инжекциите бяха с поне 20% по-скъпи в сравнение с другите. А колкото до Вакрилов е станал много немърлив към работата си. Да - това е точната дума, защото при него на второто ми инвитро от негово недоглеждане щях да изгубя единствената оплодена яйцеклетка. На трасфера ми се оказа, че яйцеклетката е останала в уреда за трасфер и това го видя случайно една акушерка. #2gunfire А колкото до Щерев - една приятелка си прави там два пъти безуспешно инвитро и не е никак доволна, не защото не стана, а заради отношението.
Всеки трябва сам да реши къде да се лекува и най-важното е според мен да повярва на лекуващия го лекар. Желая ви успех момичета! Joy
Виж целия пост
# 11
      Аз също съм доволна от лечението в клиниката на Щерев.Имах един неуспешен опит при тях / и 6 неуспешни за 8 години на други места/. При втория опит в клиниката, Щерев ми направи  схема за стимулиране на овулацията .Следеше ме д-р Ганева, от която съм страшно доволна. Благодарение на тях сега се радвам на децата си.Била съм и при Савова и при Тимева, също са добри специалистки.
Виж целия пост
# 12
Аз също съм доволна от клиниката като цяло и най-вече от д-р Ганева.
Имам един неуспешен опит, надявам се при втория да успеем  Grinning
Виж целия пост
# 13
Момичета,
благодаря ви за отзивите! Аз също мисля че човек трябва да намери 'своя' лекар.
Аз ходех при доктор Андреева, като няколко пъти съм попадала на други з-то тя е отсъствала.
Оказа че нея няма да я има в следващите 3 месеца Simple Smile така че сега стана още по-забавно Simple Smile
Бихте ли ми дали контакти на д-р Владимиров.... рових из нета, но неможах да намеря, а и тук от време на време не отварям страниците.
Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 14
Бихте ли ми дали контакти на д-р Владимиров.... рових из нета, но неможах да намеря, а и тук от време на време не отварям страниците.
Благодаря предварително!

www.ivf.bg

това е сайтът на неговата клиника.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия