Как се панира топено сирене? Тръсачката не работи.

  • 9 651
  • 7
Искам да панирам сиренца, но не намирам рецепта.
Много ще съм благодарна, ако някой сподели как се прави това.

Мерси  bouquet
Виж целия пост
# 1
Аз лично процедирам по традиционния начин - триъгълничетата (или нарязаното на кръгчета топено сирене) потапям последователно в брашно, яйце, галета, яйце и пържа. Понякога заменям галетата с натрошен корнфлейкс - става много хрупкаво.
Виж целия пост
# 2
А не се ли разтича топеното сирене?
Ако съдя по кашкавала, който досега нито веднъж не съм успяла да панирам, така че да не ми се разтече по тигана........?
Виж целия пост
# 3
Ами аз правих от триъгълничетата като ги овалях в тези готовите картофени пюрета, но това, което е на люспи. Трябва обаче да е студено сиренето - вадиш от хладилника и меткаш във сгорещена мазнина - не се разтича. После го залях със сладко от боровинки и гостите си облизаха пръстите   bouquet
Виж целия пост
# 4
аз го овалвам първо в галета, после в яйце и накрая в сусам. става страхотно
Виж целия пост
# 5
Аз лично процедирам по традиционния начин - триъгълничетата (или нарязаното на кръгчета топено сирене) потапям последователно в брашно, яйце, галета, яйце и пържа. Понякога заменям галетата с натрошен корнфлейкс - става много хрупкаво.

Мерси   bouquet
Направих ги точно така, обаче с корнфлейкс, не с галета.
Станаха много вкусни.
Виж целия пост
# 6
Аз ги правя така - стандартна панировка - брашно , яйце галета и накрая пак яйце .
В разбитите яйца слагам маково семе , става чудно  Peace
Виж целия пост
# 7

Мерси   bouquet
Направих ги точно така, обаче с корнфлейкс, не с галета.
Станаха много вкусни.
Радвам се, че съм помогнала. Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия