Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Обложен език

  • 929
  • 4
Искам да попитам знает ли от какво се полу4ава това-на разли4ни периоди на детенце му се облага предната 4аст на ези4ето.4удя се от какво става така няма разли4ен дъх от нормалния мием зъбките 3 пъти на ден а това е факт.Помогнете.
 
Виж целия пост
# 1
Здравейте,
обикновено обложеният език може да значи много неща. Най-вече обезводняване на организма. Давайте повечо течности, и ако не се оправи тогава може да се търси нещо-посериозно.
Щом няма лош дъх, значи не може да е от стомаха... поне така си мисля....
Надявам се всичко да е наред  Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Ами да ти кажа вода пие малко но сокове поне 1л.на ден може ли да говорим за обезводняване????/
Виж целия пост
# 3
Помня,че като се разболеех като малка, родителите ми гледаха дали ми е оложен езика, обикновено беше така...........ти не споменаваш обаче да е бил болен. Друго, което може да е гъбички, вследствие на някакъв антибиотик. Трето предположение-така наречения географски език, но той би трябвало да си изглежда така постоянно.............
Виж целия пост
# 4
ами да ти кажа не е болен малко (тук-таме) прокашля оба4е маи е от алергията -пием перитол,защото го водих при педито и нищо му няма,друг е въпроса ако ще се разболява,защото до преди седмица му беше идеално розаво ези4ето.А сега по 4ервено ,леко побеляло от горе и на върха две о4ертания бели круг4ета вътре пак 4ервени ,ако добивате някаква представа ,за мен не е нормално,педито преди като стана така каза ами обложен език,на кво се дулжи нищо не каза.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия