4 големи глави лук
около 100гр.бекон
50 гр.гьби(може и пове4е или по-малко,вьпрос на вкус)
1 морков
1 лимон
4а6а бира
краве масло
сол и пипер на вкус.
по4истваме дроб4етата и ги поставяме на котлона докато кипнат.нарязваме лука и го добавяме в силно нагорещеното масло.настьргваме моркова,нарязваме бекона и гьбите и ги добавяме кьм лука.след като вси4ко се позапьржи (след около 2 мин.) добавяме дроб4етата и запьржваме още 5 мин.след това прибавяме бирата ,сока от един изцеден лимон,сол ,пипер и подправки по ваш вкус и оставяме под капак за около 10 мин.
картофено пюре за гарнитура:
обелваме и сваряваме 500 гр картофи,добавяме краве масло,прясно мляко и сол и ма4каме до полу4аване на еднородна смес,по желание може да настьржем кашкавал вьрху пюрето.
бон апети мами! дано ви харесва рецептата