Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Проблеми с говора

  • 807
  • 4
Мами,пиша от името на моя близка приятелка,на която момченцето и е на 4г.,а все още не умее да говори.Издава различни звуци,всичко разбира,успешно се справя и то доста добре дори с компютъра,но проблема е ,че не говори ThinkingПосещавал е детска ясла,а сега вече ходи на градина.В детската градина ходи логопед,който още от първият си контакт и процедура остановява,че детето има проблеми,т.е.не умее да духа с устичката си,а с нослето няма проблем. newsm78Посъветвал родителите да вземат свирка и да го учат да свири на нея,а като останалите процедури не спират в градината.Днес говорих с майката и сподели,че Тони все още нищо не му се разбира ,опитва се като че ли но не говори все още.Има ли майки,чийто деца са с подобен проблем?Моля ви споделете и дайте съвети,защото факта,че Тони все още не говори много ни тревожи ooooh!
Виж целия пост
# 1
 Моят син е малък, но проблемът, който си описала си има  само едно решение. Щом логопед е определил проблемът, такъв трябва да се занимава и с разрешаването му, така, че ако имат възможност да не чакат, а да ходят на редовни сесии, проблемът най - вероятно е разрешим, така че, трябва да се действа. За съжеление в ДГ, посещенията на логопедите са редки и не достатъчни, а все пак детето се нуждае и от индивидуална работа, а един логопед, за цяла детска градина,  не съм обедена, че може да се справи стова.
Виж целия пост
# 2
АБСОЛЮТНО подкрепям казаното от Ар4ела. ДОБРЕ ще е възможно най-скоро да намерят свестен логопед, който системно да се занимава с детето.
Виж целия пост
# 3
моето дете ходи на логопед в 12 училище, на ул. Иван асен.
ако иска6 да ти там телефона й да си говориш с нея. пиши на лични
Виж целия пост
# 4
Здравей. Пиши в тази тема  http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=55157.0  -там ще ти отговорят специалисти и много мами с подобни проблеми. Дано проговори скоро детенцето.    bouquet
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия