Какава дъска за рязане ползвате?

  • 5 974
  • 57
................ и защо?Пластмасовата ми е доста удобна, но сксро един познат спомена, че било много опасно да попадне частица от нея в черната. Вие как мислите?
Виж целия пост
# 1
Дървена. Пластмасовите нещо не ми харесват като идея, а мраморните ми се виждат много тежки. Но съм се замислила да я сменям, така че ще следя и другите отговори.
Виж целия пост
# 2
Пластмасова. Но тъпото при нея е, че се оцветява и става неугледна.
Виж целия пост
# 3
Дървена - пластмасовата мното се захабява
Виж целия пост
# 4
не ползвам често , но иначе е дървена. не знам защо, но ми се струва, че ножът ще се плъзга, ако е пластмасова  newsm78
Виж целия пост
# 5
 Основно стъклена.
Виж целия пост
# 6
Дървена, защото от няколко месеца не мога да си намеря стъклена. Знае ли някой във Варна къде продават стъклени дъски ?
Виж целия пост
# 7
Използвам дървена, но след всяко рязане на лук или на продукт с по-натрапчива миризма тръбва да я мия, защото поема тази миризма  Sad
Виж целия пост
# 8
имам две пластмасови и една дървена и си предпочитам пластмасовите
Виж целия пост
# 9
Използвам различни видове, в зависимост от това какво ще режа.
Най-рядко използвам пластмасова. Предпочитам дървена, стъклена или мраморна.
Виж целия пост
# 10
Ползвам стъклена на Берхоф и съм много доволна.
Виж целия пост
# 11
Дървена - пластмасовата мното се захабява

 Peace
Виж целия пост
# 12
Ползвам стъклена на Берхоф и съм много доволна.
Къде се продават такива? Линк, снимка и инфо Simple Smile
Виж целия пост
# 13
и аз се заинтересувах - къде може да се намери стъклена или мраморна?
Виж целия пост
# 14
Брей, не бях чувала и виждала стъклени.....
Не се ли чупят?? Сигурно не стават за начукване на месо...

Аз имам 2 дървени - едната ми е само за месо, а другата е бамбукова - обаче няма и година, а май е тръгнала да се разпада...


Използвам дървена, но след всяко рязане на лук или на продукт с по-натрапчива миризма тръбва да я мия, защото поема тази миризма  Sad

Хммм,
извинявай ама аз мия дъската след всяка употреба.
Това значи ли, че ако не режеш лук си стои така ?!  newsm78
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия