Челядинка - рецепта ?

  • 7 653
  • 8
Някой да ми препоръча подходяща рецепта с гъби Челядинки ?
Виж целия пост
# 1
зависи колко са гъбите, и какви са, мариновани сушени, пресни.
аз ли4но ги предпо4иотам на супа или с масло, но съм пробвала с ориз, пиле, кайма и каша.
Виж целия пост
# 2
Как е правилното - с Я или с А?  Thinking Аз казвам и съм чувала челАдинки, но тук за втори път го виждам написано с Я...

Аз си ги пържа в масло и така си ги хапвам. Прекалено са ароматни и вкусни, за да ги хабя в ядене. Иначе стават както печурките - почти за всичко.
Виж целия пост
# 3
И аз съм ги чувала с А.
Челадинка  Simple Smile
И аз като Блонди ги пържа само в масло...страхотни гъби.
И за супа са хубави.
Виж целия пост
# 4
Благодаря Ви!

А да ми препоръчате нещо за КЛАДНИЦА ? Напоследък пазарът е наводен от този вид гъба, успяха и да
я култивират.
Виж целия пост
# 5
тази гъба "Челядинка"ми е любима ,затова съм съгласна с Блонди ,че енай добре пържени с масълце.Името и Челяд значи "много деца"тъй като тя расте на дълги ивици и като си седнеш
си береш поне 10 минути
Виж целия пост
# 6
seilar, мерси за инфото   bouquet
Виж целия пост
# 7
Кладницата е много хубава панирана.
Виж целия пост
# 8
Някой да ми препоръча подходяща рецепта с гъби Челядинки ?

В супичка са много вкусни с лук, морковче и ориз, подправка гюзум и магданоз. Застройка - по 1 с. л. заквасена сметана в купичките.
За пълнеж на пиленце - придават страхотен аромат  cook
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия