Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За детските и дебитните карти!!!!!

  • 392
  • 4
Току що говорих с една приятелка и тя ми каза, че имало лимит на картите с детските - т.е. трябва да си тегля редовно парите за да не се събират повече от 60 лв. по сметката. Що за глупост е това???!!!! Има ли такова нещо наистина, защото бях решила да събирам тези пари????
Виж целия пост
# 1
Не съм чувала такова нещо и ако го има би било наистина абсолютна глупост. Аз картата, по която получавам детските, я ползвам и за други преводи - заплата, майчинство, болнични, и тях ли да тегля. Дано не е вярно. А и мисля, че банките няма да са съгласни на такова условие.
Виж целия пост
# 2
Мисля,че не е вярно .Предполагам че картите за детски/дебитните/  се издават от всяка българска банка  .Има лимит че можеш да изтеглиш максимум 400лв на ден от банкомат.Но други  ограничение надали има.Всичко зависи от банката издател.
Виж целия пост
# 3
И аз си мисля, че това е абсурдно, но за всеки случай исках да питам  Hug Просто вече нищо не може да ме учуди Simple Smile
Виж целия пост
# 4
Не се притеснявайте за глупости. Да поясня, че работя в социалните. Детските не се превеждат по някакви специални сметки и няма никакви условия при тях. След като ги преведем, не можем да следим каква е наличността, нито да ги ограничаваме до някакъв лимит.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия