Фалшив хайвер как да приготвя?

  • 5 569
  • 8
Имаше една рецепта, но кой да помни и пази- Embarassed
Виж целия пост
# 1
Това изрових, ама дали за него говориш  newsm78

http://www.az-jenata.com/display.php?show_article=3&open_art … e=3116&sort=7
http://www.zadoma.com/index.php?APP_ACTION=RECIPE_INFO&RECIPE_ID=357
Виж целия пост
# 2
Такъв хайвер в наща къща се прави по следния начин -
1 чаша грис се сварява хубаво в 4 чащи вода и се бърка осоло 4-5 мин.
добавя се 1\2 ч. олио,  1 не много толяма глава лук, 1 яйце - сурово, малко лимонов сок и сол на вкус. Разбърква се хубаво и се оставя да истине.  Много си го харесваме, дано и на вас да ви допадне!   Laughing
Виж целия пост
# 3
Ето една рецепта на Джема,която лично на мен много ми допадна:

Фалшива салата с червен хайвер

2-3 филета маринована риба
топено сирене
1-2 моркова
100-150гр масло

Всичко се минава през месомелачката,целта е да се получи на едри зърна ,за да може моркова да се сбърка с червен хайвер.Салатата има успех,който я е кусвал не може да разбере точно какво има вътре,но всички са сигурни,че червен хайвер има.

  bouquet
Виж целия пост
# 4
Ето една рецепта на Джема,която лично на мен много ми допадна:

Фалшива салата с червен хайвер

2-3 филета маринована риба
топено сирене
1-2 моркова
100-150гр масло

Всичко се минава през месомелачката,целта е да се получи на едри зърна ,за да може моркова да се сбърка с червен хайвер.Салатата има успех,който я е кусвал не може да разбере точно какво има вътре,но всички са сигурни,че червен хайвер има.

  bouquet
Тази рецептичка ми допадна, а колко топено сирене?
Виж целия пост
# 5
Аз сложих една опаковка,но съм копирала рецептата точно и не знам колко е в оригинал.Но те и другите продукти не са с точен грамаж ,така че мисля въпрос на вкус и собствена преценка. Peace  bouquet
Виж целия пост
# 6
Имах предвид този с гриса, но и останалите рецепти много ми допаднаха.
Благодаря дами!  bouquet
Виж целия пост
# 7
geleva, благодаря!   bouquet
Виж целия пост
# 8
Отговорих ти в темата за тарама-та, че нея видях първо.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия