Пилешки сърца???

  • 3 723
  • 4
Момичета дайте идейка как да приготвя килограм пилешки сърца. Сега ги варя да им падне кръвта. Предварително благодаря на всички за идейките!!!
Виж целия пост
# 1
Дано не си ги преварила! Всъщност няма нужда от варене, трябва само хубаво да се измият и след това се задушават в масълце с малко сол и черен пипер! Това е!
Виж целия пост
# 2
Пилешки сърчица в масло
Панирани пилешки сърчица
Пилешки сърчица
Виж целия пост
# 3
Реших да направя този линк -пилешки сърца. От мен добавям 1 настърган морков. Ще докладвам какво е станало! Горещо ви благодаря!!!!
Виж целия пост
# 4
Варя ги най-малко 1.5 часа- за да станат мнго меки.


Една рецепт от мен:
В йенска тенджера:
- измитите сърца/аз слагам и дроб пилешки/-сурови
-лук
-морков
-1/2 ч.ч. бяло вино
-30-40 масло+1-2 сл олио
1-2 с.л соев сос
пушено сирене
лентички бекон
джинджифил, много малко сол, черен пипер
вода, колкото да ги покрие
Слагаш капака и във фурната: 1.5 часа на 160 градуса.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия