Пилешки специалитет от свеки!

  • 5 153
  • 26
Мили момичета, опитайте - СТРУВА СИ!!! newsm51

В индивидуални гювечета се слага по бучка масълце, отгоре резен ананас от компот, отгоре пилешко месо намазано с майонеза и горчица, отгоре парче синьо сирене (ставало и с топено). Запичат се 20-на мин  като към края се поръсват с настърган кацшкавал.

НЕВЕРОЯТНА РЕЦЕПТА- опитайте! Heart Eyes
Виж целия пост
# 1
това го готвиха миналата събота при Звездев но не помня кой
може и свеки ти да е била  Joy Peace
Виж целия пост
# 2
Е, щом е от сЖеки ще опитаме Tired.
Виж целия пост
# 3
Мерси - ще пробвам  Grinning
  bouquet
Виж целия пост
# 4
Леле , наистина звучи страхотно  Peace
Ще го направя , ама няма да е тази седмица , че съм сърдита на мъжа ми и ще го държа гладен  Crossing Arms
Виж целия пост
# 5
Гледах я същата рецепта при Звездев. Един професионален готвач я приготвяше, но не съм я пробвала още. Сигурно ще е много вкусна. Peace
Виж целия пост
# 6
Обезателно ще се пробва ,понеже е от свеки.
  bouquet
Виж целия пост
# 7
Обичам експериментите в кухнята и ще опитам
Виж целия пост
# 8
Ама пилешкото месо сурово като се слага, за 20 мин. става ли готово?  newsm78
Виж целия пост
# 9
Ауууу и с любимото ми синьо сирене.
tilieva, става, става. Аз имам една рецепта, където се запича пилешкото за 15мин на 220 градуса, но фурната е предварително загрята.
Виж целия пост
# 10
Обезателно ще се пробва ,понеже е от свеки.
  bouquet

  bouquet
Виж целия пост
# 11
това го готвиха миналата събота при Звездев но не помня кой
може и свеки ти да е била  Joy Peace

Аха, освен ако свекито ти не е мъж Mr. Green!

П.П. Айде като пускаме рецепти да не си присвояваме авторските права. Все пак доста хора гледаме телевизия.
Виж целия пост
# 12
А може просто свекито да е гледало ТВ, потребителката- не.
Какво толква е станало. Аз не съм гледала предаването тогава.
Чак пък и авторски права...
Виж целия пост
# 13
Аз го правя в момента, но имам чувството, че нещо липсва в рецептата. Получава се много вкусно сосче от съставките, но започва да загаря, кармелизира или не знам какво по края на гювечетата на дъното, а месото си е още сурово. Да не би да има някаква течност, която да е пропусната в рецептата......... newsm78
Виж целия пост
# 14
Мерси - ще пробвам  Grinning
  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия