Бързи пържени филии от франзела

  • 9 196
  • 50
Бърза и лесна закуска- всеки знае как се пържат филии, затова не пускам рецепта, а само искам да обясня идеята. Франзелата трябва да не е прясна и се нареже така: първо на много тънко не докрая и после пак тънко до края - така стават филиите с джоб. В процепа се слага или сирене или кашкавал. Филиите се пържат както обикновено с яйца.
Виж целия пост
# 1
Уау,изглеждат много вкусни.Ще ги пробвам.Мерси  bouquet
Виж целия пост
# 2
Много ми хареса този начин  Peace
Не ми беше идвало на ума да ги направя като джоб !
Страхотна идея   bouquet
Виж целия пост
# 3
Страхотна идея! Ще я пробвам непременно! Благодаря!
Виж целия пост
# 4
Строхотна идея   bouquet и изглеждат  Crazy
Виж целия пост
# 5
Невероятни са!Още сега отивам да ги пробвам. Wink
Виж целия пост
# 6
Мммм, супер идейка. Благодаря!   bouquet
Виж целия пост
# 7
 Закуската за утре ще са тези пържени филиики.
 Благодаря ти за чудесната идея  Grinning
Виж целия пост
# 8
Направих ги за следобедна закуска. Много вкусно!
Виж целия пост
# 9
Благодаря, момичета.
Дано са ви харесали филийките. Рецептата я знам много отдавна от майка ми и мислех, че няма да е нещо ново и за вас. Simple Smile
Виж целия пост
# 10
Обожавам пържени филии, ако не са толкова калорични бих ги яла всеки ден. Тези непременно ще ги опитам!
Виж целия пост
# 11
Много добре изглеждат- ще пробвам   bouquet мерси
Виж целия пост
# 12
Тая рецепта ме изненада приятно, като среща със стар познат. Grinning Имам я от сп.Цар Кулинар, бр.2/2000г. Само не мислете, че търся автор. Споделям го като факт. Списанието беше обявило конкурс: "Какво научих от свекървата?" И от там си преписах тази рецепта на Дора Мандалчева от Бургас. Нейната свекърва е била от Македония и тя пише, че е попивала всичко от кулинарния и опит. И предлагаше няколко от Рецептите на Атина /нарекла ги на свекърва си/. Тези Пълнени филии "джоб" не ги е правила с франзела, а с филии от хляб, разрезани от едната страна, така, че да се образува джоб, в който се слага дебело парче кашкавал; потапят се в смес от прясно мляко и разбити яйца и се пържат в горещо олио. Поднасят се топли. Тогава ги правех често-често по всяко време, просто много ни харесваха и ни се прияждаха, а  и доста познати научиха тия пържени "джобчета".
Благодаря на magratea, че ми напомни за тях.    bouquet  bouquet  bouquet
Виж целия пост
# 13
Мммммм, изглеждат прекрасно!
Ще пробвам тази "калорична бомба" Crazy.
Виж целия пост
# 14
Много идейно!   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия