Какво да сготвя със сръбска наденица?

  • 3 619
  • 7
Имам вкъщи 4 парчета сръбска наденица /представлява нещо като петрохан/ и се чудя не може ли да ги сготвя на нещо? Тя е доста суха и като се изпече става много твърда и пуска доста мазнина! Някой да има някаква идея, че вече не мога да я гледам в хладилника, а мъжа ми категорично отказа да я яде сурова!
Виж целия пост
# 1
С боб се сещам, щом е суха Thinking, гювечета също, пица, в някаква яхния..
Виж целия пост
# 2
За боба е хубава идея, само се чудя дали ще поомекне или ще е все така дървена! На пица сложих и не беше хич добре, но аз и луканка върху пица не одобрявам, явно е въпрос на вкус!
Виж целия пост
# 3
В гювечета с домати , лук , сирене , кашкавал и яйце.
С картофи на фурна.
Виж целия пост
# 4
Според мен в боба ще е най-добре. Няма  да е толкова мазна и твърда.
Виж целия пост
# 5
Кавърма - съвсем леко я позадуши и останалото както при кавърмата ! Hug
Виж целия пост
# 6
Капама
Виж целия пост
# 7
Момичета, благодаря Ви за идеите!    Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия