питане за гофретник

  • 2 597
  • 8
Можете ли да ми кажете колко времме ви отнема печенето на гофрети??? Аз си купих един от ТСМ и вече съъжалявам. Май ще повторя покупката, но определено ще е марков Може ли някой да ми помогне.....
Виж целия пост
# 1
Ами,моят не е особено марков (ха сега де,забравих как се зовеше Mr. Green) май в Бг ги сглобяват,не съм сигурна.Около 5 мин се пече една гофретка.Не е бързо много,но стават хубави Peace
Ето и една тема в която се обсъждаха гофрети и гофретници Wink
Виж целия пост
# 2
Много ти благодаря, Дес за отговора, защото аз в моя една я пека около 30 мин. без да преувеличавам
Виж целия пост
# 3
Аз имам ЕЛИТ но не съм доволна .Значи при купуване на гофретник гледаи колко W е моят е 700W и неможе да ги зачервява хубаво.Колко повече W толкова по добре.  food002
Виж целия пост
# 4
Здравей! Аз ползвам гофретник на Елеком /около 25 лв. струва/ Адски съм доволна! Гофретите стават за по-малко от 2-3 минути,стават хрупкави, с прекрасен цвят и вкус! Препоръчвам ти го Simple Smile
Виж целия пост
# 5
и моят ГОФРЕТНИК не е марков- Rohnson на детелинки...... но определено пече добре и гофрети и филиики..че аз го ползвам и за тостери... Rolling Eyes Hug Rolling Eyes
Виж целия пост
# 6
и ние имахме на ронсон, печеше добре, но се замърсява и няма как да се измие. много грозна гледка. не знам дали има такива на които да им се махат тефлоновите плоскости за да се почистват - нашия не беше такъв и никога не можех да го изчистя хубаво.
Виж целия пост
# 7
Има едни комбинирани и за гофрети хем за тост те са хубави но пак ти казвам гледай мощтността колко по силен толкова по добър. cook
Виж целия пост
# 8
и моят ГОФРЕТНИК не е марков- Rohnson на детелинки...... но определено пече добре и гофрети и филиики..че аз го ползвам и за тостери... Rolling Eyes Hug Rolling Eyes

И моят е такъв. Беше от най-ефтините в Метро по това време (преди 6- 7 години около 40 лв). До сега доста съм го ползвала и все с отличен резултат. Не пече много бързо (за около 2-3 минути за гофрета), но явно това е нормално. Стават или хрупкави или меки в зависимост от тестото. Аз имам книжка за рецепти с гофрети, но не съм пробвала много. Най-много се харчат с течен шоколад. Лошото е, че свършват по-бързо отколкото се опичат и цялото семейство подсмърча пред гофретника докато стане следващата (сигурно и за това ми се вижда бавно печенето им). Иначе са по-чисти и лесни от палачинките, защото слагаш и забравяш, а не стоиш над тигана нон-стоп. Особено ако си забъркаш тесто от вечерта в хладилника, само включваш сутринта и зареждаш без да се главоболиш допълнително. С него правя и сладки (тесто с повече масло и захар и после накъсвам на сърчица). Стават хрупкави маслени вафлени сърчица за прехапване по всяко време
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия