Пиле "Рокфор"

  • 1 167
  • 3
Момичета, дайте изпитана рецепта за пиле "Рокфор". Предварително благодаря!
Виж целия пост
# 1
Пилешкото филе се нарязва на хапки и се запича в тигана докато месото побелее, след което се вади. В същия тиган изсипваме готварската сметана и настъргваме синьото сирене, оставяме 1-2 мин. на слаб огън и отново изсипваме пилешкото месо вътре за 2-3 мин. Аз го правя на око за това не давам точни мерки. Peace
Виж целия пост
# 2
Аз го правя по същия начин, но слагам заквасена сметана на Данон.
  В едно заведение го ядох с готварска сметана, като бяха сложили и стафиди +  цели маслини. Отгоре настърган ЕМЕНТАЛ . Много, много вкусно.  Wink
Виж целия пост
# 3
Аз също го правя така и само със заквасена сметана PeaceДруго не съм пробвала.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия