Питане за кафявия ориз

  • 801
  • 10
Някой може ли да ме просвети как се готви кафявият ориз, така че да не хрупа из устата... Laughing
Виж целия пост
# 1
Ами първо се промива до бистра вода - да не пуска никаква мътилка,после се кисне във вода поне 4 часа,някои го киснат цяла нощ и нататък като другия ориз!
Виж целия пост
# 2
Ами трябва да се вари по дълго. Или може от вечерта да го накиснеш, за да се свари по бързо.
Виж целия пост
# 3
Не съм готвила такъв ориз.Какво му е по-различното от обикновенния? newsm78
Виж целия пост
# 4
Не съм готвила такъв ориз.Какво му е по-различното от обикновенния? newsm78
И аз това се питам, аз също никога не съм готвила с кафяв ориз........
Виж целия пост
# 5
на опаковката на този, който аз купувам пише че се кисне 1 час встудена вода  вотношение 1:3 и след това се вари 30мин.
Виж целия пост
# 6
диетичен е.Ориза го киснеш пне2-3часа.Но пак си остава леко твърдичък  bouquet
Виж целия пост
# 7
Във вакумна тенджера  Peace Иначе с киснене или без - 2-3часа!
Виж целия пост
# 8
Ами трябва да се вари по дълго. Или може от вечерта да го накиснеш, за да се свари по бързо.
аз лично не го кисна
но го варя повече
  bouquet
Виж целия пост
# 9
Не съм готвила такъв ориз.Какво му е по-различното от обикновенния? newsm78
И аз това се питам, аз също никога не съм готвила с кафяв ориз........

Ами много по-различен е като полезни свойства! В белия те са отнети от обработката!
Виж целия пост
# 10
Вариш, вариш, вариш, вариш ....  Crazy
Сигурно ако го накиснеш предварително или в тенджера под налягане става с по-малко варене  Laughing
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия