Съвсем прости пържоли

  • 1 194
  • 11
Момичета,
сигурно и вие си имате накое просто ястие, което не ви се отдава. При мен това са пържолите.
Свински, пилешки-колкото и да се мъча-не се получават.Имам хубава фурна Горение-мултифункционална, с вентилатор.Ето на-снощи метнах едни пилешки пържоли в нея-станаха сухи, въобще пълна трагедия. А мъжът ми е голям почитател, само че не ги обича приготвени в сос-а съвсем обикновени с някаква подправка и толкоз.
Помагайте, че голем срам.
Виж целия пост
# 1
Аз винаги слагам течност /вино, ракия, водка или вода/ слагам фолио отгоре, за да се задушат и да избегнеш изсушаването им ... и после махаш към финала фолиото за да се запекът.
Другия вариант е да си ги накиснала в марината /рецепти има много тук във форума/ и ги мяташ на тиган, скара или отново в тавичка.
Виж целия пост
# 2
Аз винаги слагам течност /вино, ракия, водка или вода/ слагам фолио отгоре, за да се задушат и да избегнеш изсушаването им ... и после махаш към финала фолиото за да се запекът.

По същия начин ги приготвям и аз Peace
Виж целия пост
# 3
С вино на по-силна фурна или само с олио на слаба.Винаги с фолио.
Виж целия пост
# 4
Пилешките пържоли първо ги държа няколко часа във соев сос-така стават доста крехки.След това в йенска тенджера редя картофи,пържоли,пак картофи и пържоли.Изсипвам една майонеза отгоре(може и без нея) и пека в микровелето.Стават направо мозък.
Виж целия пост
# 5
и аз преди ми бяха голям зор тези пържоли , но откакто започнах да ги мариновам  1dating  за свинските пържоли : слагам пържолите , подправки / според вкуса/ , сол , соев сос , олио , вино и настърган лук . обърквам всичко и оставям за час два - стават крехки
Виж целия пост
# 6
Да не ги препичаш?
Пробвай без вентилатор Peace
Виж целия пост
# 7
Пилешките пържоли първо ги държа няколко часа във соев сос-така стават доста крехки.След това в йенска тенджера редя картофи,пържоли,пак картофи и пържоли.Стават направо мозък.
И аз в Йената ги правя,само,че вместо картофи слагам гъби.
Аз винаги слагам течност /вино, ракия, водка или вода/ слагам фолио отгоре, за да се задушат и да избегнеш изсушаването им ... и после махаш към финала фолиото за да се запекът.
Другия вариант е да си ги накиснала в марината /рецепти има много тук във форума/ и ги мяташ на тиган, скара или отново в тавичка.
Това е другия начин по който ги правя. Peace
Виж целия пост
# 8
аз смесвам чубрица, кумион, сол и червен пипер и натърквам пържолите с тази смес. после ги нареждам в тавата, поливам с една чаена чаша вода и същото количество прясно мляко. от прясното мляко стават много крехки (даже вече на всичко което пела слагам прясно мляко).
Виж целия пост
# 9
Съвсем прости пържоли Joy
Ще ме уморите някой ден...

Ето ти една лесна рецепта за вкусни и сочни пържолетки.
Виж целия пост
# 10
Аз винаги слагам течност /вино, ракия, водка или вода/ слагам фолио отгоре, за да се задушат и да избегнеш изсушаването им ... и после махаш към финала фолиото за да се запекът.
Другия вариант е да си ги накиснала в марината /рецепти има много тук във форума/ и ги мяташ на тиган, скара или отново в тавичка.
същото, само че водка или ракия не съм пробвала  newsm78 по принцип почти всичко пека под фолио, че ме е страх да не го загоря  Crazy за пържолки и месо пък - задължително!
Виж целия пост
# 11
Аз поръсвам свинските пържоли със сол и черен пипер.След това ги овалвам в брашно или галета.Запържвам ги леко от двете страни в мазнина.След това редя в йенска тенджера- пържоли, лук, гъби, домати/консерва/, чубрица, олио и пак пържоли с останалите продукти. Слагам малко вино, така че да се покрият пържолите. Слагам капака и пека във фурната около един час. При по-модерни печки може и да се опече по-бързо.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия