Крехко пилешко месо и дробчета?????

  • 1 961
  • 1
Някой  знае ли:  когато съм на заведение и си поръчам пшил. пържола или пилешки дробчета, винаги са мнооого крехки  newsm78 Аз все не мога да ги докарам така. Моите стоят по-сухи. Пак са вкусни, пак не остават  Laughing , но не е същото. Чувала съм, че в някакъв сос ги киснат, ама какъв...???
Виж целия пост
# 1
Аз използвам соев сос или си правя марината - 3-4 с.л. лимонов сок, по толкова олио, мед и бяло вино /ако имаш, може и без/, сол, чер пипер, розмарин - оставям за няколко часа в хладилника. После слагам в тавичка, разреждам маринатата с малко вода, заливам месото или бутчетата и пека - стават меки, сочни...ето: http://images14.snimka.bg/002311880.jpg
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия