Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бебчо има ингвинална херния

  • 547
  • 4
Здравейте, мами! Следващия месец ще оперират Бобчо в Пирогов от ингвинална херния! Тогава той ще бъде на 3 месеца. Много се притеснявам и затова ви моля да споделите опит, ако сте имали същия проблем.
Виж целия пост
# 1
Дори не знам какво означава това "ингвинална херния",но искрено се надявам всичко да мине успешно!Стискам палци!
Виж целия пост
# 2
Уф ужас, това ли се оказа?( следях темата, която беше пуснала преди). Защо не го оперират веднага?
Ето виж тук, много майки са споделили опит:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=25058


Успех и не се притеснявай, не е чак толкова лошо (поне така прочетох). Дано бързо се оправи бебчо и него тормози много  Praynig
Виж целия пост
# 3
Когато видях предишната тема точно това щях да те питам - колко е голямо въпросното топче, защото на моят син така на моменти единия му тестис изглеждаше 2-3 пъти по голям от другия и се оказа ингвинална херния, която ту слиза ту се връща обратно. Операцията е много лека, на сина ми е правена на 1г. 6м., 4-5 часа след операцията все едно нищо не е било. Не се притеснявай само внимавай бебчо да не плаче много, за да не слиза хернията.
Виж целия пост
# 4
И ние преживяхме подобно премеждие. На едно от момчета ми откриха двустранна ингвинална херния и хидроцеле, когато беше на 2.5 м.. Оперира го доц. Бранков от детската хирургия на Пирогов, когато навърши 4 м. Страховете ти ми са познати. Колкото и да ти се казва, че операцията е рутинна, това не намалява страховете и неизвестността. Да не пропусна да ти кажа, че д-р Бранков е повече от отличен хирург и много отзивчив и внимателен с родителите и децата. Ако има възможност, говорете с него, той да направи операцията. Нашата операция продължи 1.5 ч от вземането на детете до връщането му, защото хернията беше двустранна, иначе продължителността е от 0.5 до 1 ч. Родителите вече виждат детето, когато е събудено  след операцията и това е много щадящо за тях. След операцията детето беше 3 дни в отделението, като доктора идваше да го види 2 пъти на ден. Синът ми понесе операцията много добре. Дори не вдигна висока температура. Бяхме в самостоятелна стая с легло за бебо и легло за мен. Има условия за приготвяне на млякото. Преди операцията анестизиоложката дойде да си говорим и най-подробно ме разпитаха за раждането и бременността, за да могат да преценят правилно упойката.

Пожелавам ви успех, късмет и дано всичко да мине както трябва.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия