Хек филе?

  • 10 532
  • 22
Как се прави Thinking слагали се в марина и каква е тя?
Виж целия пост
# 1
Ами не виждам нужда риба да се държи в марината, но пък всеки си решава.  Simple Smile
Ето една идея, тъй като хека е бяла риба, а иначе и пържен е хубав.
И тази става. bowuu
Виж целия пост
# 2
Хека го панирам винаги, ако е цял първо го обезкостявам. Панировката я правя като смесвам брашно и яйца, и ако имам слагам някаква подправка за риба.
Виж целия пост
# 3
Филето го оставям да престои няколко часа, мариновано със соев сос, лимонов сок и черен пипер.
После го панирам, като овалвам в брашно, топя в разбити яйца и пак овалвам в галета (царевично брашно, натрошен корнфлейкс). Вкъщи предпочитаме хрупкава панировка.
Виж целия пост
# 4
Аз рибата я панирам с разтворено във вода брашно, гъсто като за палачинки.Става хрупкаво и вкусно.А филе от хек само така правя.
Виж целия пост
# 5
Аз рибата я панирам с разтворено във вода брашно, гъсто като за палачинки.Става хрупкаво и вкусно.А филе от хек само така правя.

е тази панировка много ме впечатли!  smile3501  не се бях сещала че може и така, непременно ще опитам   bouquet
Виж целия пост
# 6
И аз го панирам,но в бирена паста -брашно+яйца+бира+щипка сол.Гъстота като за гъсто палачинково тесто-да не се разтича много.
Виж целия пост
# 7
Аз така панирам всичко, но добавям в панировката и подправки, става супер!
Виж целия пост
# 8
А аз преди време бях видяла една рецепта в готварския и го правя само така!

Филето се намазва с разбъркана майонеза, лимонов сок и малко чесън. завива се във фолио /всяко парче поотделно/ и се пече във фурната. Сервира се с картофено пюре или задушени зеленчуци!
Виж целия пост
# 9
И аз го панирам,но в бирена паста -брашно+яйца+бира+щипка сол.Гъстота като за гъсто палачинково тесто-да не се разтича много.
Мммм това много ми хареса, мерси за идеята Hug
Виж целия пост
# 10
Панирам го.
Виж целия пост
# 11
Филето го осолявам на вкус.
Овалвам в брашно,след това в яйце и на края в галета.
Пържа до златисто.
Виж целия пост
# 12
Камамбер, да ти подскажа ли къде отива останалата бира   cheers
Виж целия пост
# 13
Аз рибата я панирам с разтворено във вода брашно, гъсто като за палачинки.Става хрупкаво и вкусно.А филе от хек само така правя.
Така ще я приготвя за обяд рибата.  bouquet
Виж целия пост
# 14
И аз го панирам,но в бирена паста -брашно+яйца+бира+щипка сол.Гъстота като за гъсто палачинково тесто-да не се разтича много.
Моят мъж панира по този начин рибата ,само че използва царевично брашно.
Аз по горе съм описала как я приготвям.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия