Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Въпрос към тези, които са гледали "Клонинг"

  • 1 612
  • 23
Как свърши сериала?Днес се сетих за него и ми стана любопитно.Порових се тук-там, но така и не разбрах какъв е бил точно края.

Жади с Лео или с Лукас остана?Какво стана с тях тримата? newsm78
Виж целия пост
# 1
Абе, май завърши много неразбрано.Ще проследя какво ще ти отговорят,че и на мен ми е интересно.
Виж целия пост
# 2
Жади и Лукас се събраха.
Саид си взе още една жена и двете с Рания се караха нон стоп.
Латифа и Мохамед - нищо различно, само дето приеха гаджето на дъщеря си, който разбира се пък прие исляма.
Мел се излекува от зависимостта, събра се с Шанди и си живееха тримата с бебето.
Маиза ходеше на сеанси на хора с деца наркомани и срещна някакъв мъж, с който се харесаха.
Назира и Миро се събраха и избягаха.
На Леонидас и Ивет им се родиха близнаци.
Виж целия пост
# 3
Тенк ю,Данимира за въпросчето и тенк ю на Деничката за отговорчето! Hug
Гледах го тоя сериал,но малко преди финала заминах в чужбина...след 8 мес се върнах и пак го гледах,но почнах работа и пак не разбрах к'во стана?! newsm78 Лек ден!
Виж целия пост
# 4
Благодаря ти Denichkata, не съм гледала сериала, но вече имам чувството, че съм  Joy
Виж целия пост
# 5
Само едно уточнение  Hug
Мел и Шанди основаха клиника
за лечение на наркомани, която
кръстиха на приятелката на Мел,
която пък изчезна безследно.
Виж целия пост
# 6
Това не съм го гледала, но хващам бас, че Лео и Лукас са братя, най-вероятно близнаци. Единият е бил изчезнал?
Виж целия пост
# 7
Това не съм го гледала, но хващам бас, че Лео и Лукас са братя, най-вероятно близнаци. Единият е бил изчезнал?
Не са близнаци, а единия е клонинг на другия. Накрая май се срещат.
Ето тук пише повече за сериала:http://telenovella-bg.com/O%20Clone/content.htm
Като бях бременна първия път трябваше да лежа и тогава гледах сериала. Интересно, че и аз съм изпуснала края. Това е втория бразилски сериал след "От обич", който гледах с удоволствие.
Виж целия пост
# 8
 Shocked
О, ужас. Нямя да мога да изградя, значи, кариера на сценарист на сапунени сериали. Мъка Joy
Виж целия пост
# 9
Мда, твърде напред са с технологиите. Подозирам че в следващия ще има отвличане от извънземни. Или вече е имало?
Виж целия пост
# 10
Трябва съвсем развинтено въображение.....   Joy
Виж целия пост
# 11
Мда, твърде напред са с технологиите. Подозирам че в следващия ще има отвличане от извънземни. Или вече е имало?
Ще отвлекат жена и тя ще роди близнаци от извънземните.
Виж целия пост
# 12
И, както винаги става при сериалите, злата прислужница в семейството на отвлечената ще вземе едното дете и ще го даде за изследвания, и то ще е момиченце. А момченцето ще расте и няма да знае че има сестра, щото майката си мисли че е умряла. Обаче един от изследователите ще прибере момиченчето и ще го отгледа като своя дъщеря. Но лабораторията са я закрили вече и те са станали много бедни. И след 18 години изследователя ще прати дъщеря си, която няма да знае че не му е дъщеря да работи в дома на майка си и баща си и между нея и брат и близнак ще прехвърчат искри, но те няма да знаят че са брат и сестра, нали, и тъкмо ще решат да се оженят и ще се появи злата бивша приятелка на брата и ще каже че е бременна от него, а всъщност ще е била отвлечена от извънземни и няма да е бременна, но това още не го знаем, и ще провали сватбата. Той ще е на път да се ожени за нея заради бебето когато най добрата приятелка на злата бивша приятелка на близнака ще се разкае и ще каже всичко на близнака, а той ще удари шамар на бившата си приятелка и ще отиде при сестра си, която още не знае че му е сестра. Обаче точнокато отива да и каже че я обича ще го блъсне камион и малкото му ферари сребрист металик ще стане на Стрейт и той ще се прероди в 24 годишен строителен работник от съседното село, за който по късно ще се окаже че е първото, смятано за умряло дете на бащата на близнаците, който не им е баща понеже нали извънземните, и нашата близначка ще страда две години накрая, вече ще е превъзмогнала всичко и ще реши че няма да се омъжи никога защото оня дето тя не знае че й е брат е умрял и понеже ще е забогатяла от кратката чисто сексуална връзка с почти татко си( за да превъзмогне мъката, а и той, предполагам) решава да си построи къща и така се запознава със преродения си брат близнак който се влюбва в нея от пръв поглед, а тя се бори с това още две години. Междувременно бащата умира, тоя, на близнаците ама не съвсем и в завещанието му става ясно че той е скрил детето (сега преродения близнак) за да не го намери майката на близнаците, която всъщност се оказва накрая че не е била родила от извънземни ами само така са говорели пред хората в селото, защото те живеят в село, знаете, и понеже кой знае какво ще си кажат ако разберат че децата всъщност са на прислужницата им, която не е зла и не е дала детето за изследвания ами изследователя всъщност е имал връзка с нея и от тая връзка се е родило момичето, а момчето дето умря си е на майка си и баща си, демек полубрат на оня дето се всели в него, и накрая се оказва нали че това го пише в завещанието и преродения уж брат а всъщност не съвсем получава семейното имение и многото пари и се жени за своята бивша сестра близначка, която нито му е сестра нито близначка и така. Фин.
Виж целия пост
# 13
 Joy
Куул  Laughing
Виж целия пост
# 14
*покланя се*
Сом Райтс Ризървд
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия