как се готви юка

  • 5 224
  • 18
Здравейте, момичета
Много обичам да експериментирам в кухнята, по тази причина вчера купих юка. Моля споделете вашия опит, с търсачката нищо не намерих.
(по възможност рецептатата да е изпробвана лично)
Виж целия пост
# 1
Юката е вид палма.
А виждам, че си сменила  заглавието от туя-/което май беше храст/, на юка . И двете не се ядат, поне в Бг кухня... Peace
Експериментирай с нещо познато.
Виж целия пост
# 2
За първи пък чувам за това нещо "юка"  newsm78
Разкажете повече как изглежда и какво е на вкус  newsm78
Виж целия пост
# 3
Пуснете една снимка как изглежда юката за готвене.Много ми стана любопитно newsm78.
Виж целия пост
# 4
А дали не е юфка? newsm78

Абсурдно е да се готви юка:
Whistling
Виж целия пост
# 5

Юка
Виж целия пост
# 6
Съгласих се, има разминаване Flutter Whistling
Виж целия пост
# 7
Какво е това?Прилича ми на корен newsm78
Намерих това с Чичко Гугъл.Заповядай  http://kulinar.gbg.bg/recview.php?rid=1656
После поразрових и разбрах че било вид картофи,какво ли няма по този свят,а ние си мислим,че знаем всичко ooooh!
Виж целия пост
# 8
това нещо го има тук в един супер
направи ми впечатление надписа : Трябва да се вари поне 30 мин, защото е отровен (вна) в сурово състояние
Виж целия пост
# 9
Вкусна е. Готви се както картоф и може да го замени в супи ,като гарнитура. Предимно се вари.
Виж целия пост
# 10
ето избери си от тук:

http://www.google.se/search?hl=sv&client=firefox-a&rls=o … ecipe&spell=1

името е още: tapioca, cassava
Виж целия пост
# 11
много ви благодаря,  Hug извинявам се, но
нямах време по-рано да отговоря. първоначално се обърках и писах туя, ей, много сте бързи!
юката си седи в хладилника, добре изглежда, утре съм и се заканила да я обработвам.
мерси за снимката   bouquet
Виж целия пост
# 12
Това нещо се казва тапиока, не е никаква "юка"  Laughing
Виж целия пост
# 13
емиииииии, в магазина пишеше Yuka, аз отде да знам че е тапиока  newsm78
Виж целия пост
# 14
 Laughing
И юка е, и тапиока, и касава, и маниока, даже и мака корен  Simple Smile. Не сим чувала да е отровно даже и сурово, Африка се изхранва с това почти. Все се каня да взема, нпо ми се струва бая труд докато стане за ядене Laughing. Виждала съм да го режат, бланшират, леко начукват с дървен чук и пържат панирано, като гарнитура. Настъргано става за нещо като картофени кюфтета, палачинки, а със кокосово мляко, ванилия и яйца го пекат на сладкиш  Peace. На Food Network туй  Simple Smile.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия