относно задушените картофи

  • 768
  • 6
обичам ги с чесън и копър само че не знам кога се слага копъра в началото или като се опекат?
Виж целия пост
# 1
Винаги към края, за да се запази аромата му. Иначе ще прилича на потъмняла задушена трева.
Аз правя нещо друго: счуквам чесъна заедно с част от дръжките на копъра и ги слагам в началото на приготвянето, а стръковете копър слагам накрая. Така през цялото време се поддържа прекрасният аромат на свежа подправка Peace newsm68
Виж целия пост
# 2
Зелените подправки винаги се слагат накрая Peace.
Виж целия пост
# 3
Зелените подправки винаги се слагат накрая Peace.

На същото мнение съм  Peace
Виж целия пост
# 4
Аз дори копър слагам чак като извадя картофите от фурната. Само ги разбърквам и сервирам. Става много свежо!
Виж целия пост
# 5
И аз слагам копъра, след като ги извадя от фурната, но след като разбъркам - похлупвам за малко.
Виж целия пост
# 6
Зелените подправки винаги се слагат накрая Peace.

На същото мнение съм  Peace

 Peace така запазват по-свеж аромата си
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия