Чеснови хлебчета

  • 2 713
  • 7
Може би не е ново за вас, но вижте какво хлебчета направих:


Една франзела се разрязва на 3 или 4 части, в зависимост от дължината - да се получат около 15-20 см. хлебчета, или пък се купуват такива малки франзелки. Всяко парче (хлебче) се разрязва на 4-5 места, но не съвсем до долу. Отделно в купичка се разбърква леко размекнато краве масло с чесново брашно и сол. Във всяка резка на хлебчетата се слага около 1 кафена лъжичка от сместа. Всяко хлебче се завива във фолио, нареждат се в тава и се пекат в предварително загрята фурна за около 15-20 минути.
Виж целия пост
# 1
 Hug Hug HugЩе се пробват Peace!!!
Виж целия пост
# 2
Валя, супер са!  Hug
Виж целия пост
# 3
Аз имах една подобна рецепта, за която се използваше по-стар хляб, но процедурата беше същата. Добре, че ми напомни, защото у дома хлабът постоянно остава, а така 6те си го хапнем  Laughing Мерси   bouquet
Виж целия пост
# 4
Непременно ще се пробва! Hug
Дайте ми на мен тестено  Embarassed
Виж целия пост
# 5
Аз купувам направо готови чеснови хлебчета (по-лесно ми е Laughing) Peace
Виж целия пост
# 6
Правила съм ги, много са вкусни!
Виж целия пост
# 7
Отдавна мислех за рецептата, каква точно може да е, но сега вече ще знам.
Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия