Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пясьци в жльчката

  • 1 016
  • 2
има ли лечение някакво за пяська в жльчката ?
Виж целия пост
# 1
Има едно лекарство, което подпомага оттичането на жлъчния сок и изхвърлянето на песъчинки и камъни - Ровахол. Трябва също да пазиш диета - да не ядеш пържено, яйца, шоколад, кафе, газирани напитки, алкохол, мазни храни, спанак и др.
Ако жлъчката създава постоянно проблеми - чести кризи - най-добре е да се махне. Имам опит с мъжа ми - от 3 години го болеше жлъчката - мине, не мине месец-два и криза. Уж нямаше камъни, но накрая решиха да я махнат и се оказа, че е гноясала и е било въпрос на време да направи перитонит. Е, Слава Богу - размина ни се, сега се възстановява и изобщо жлъчката не му липсва. Ако искаш повече информация, мога да ти съдействам. Имам опит в тази област.
Виж целия пост
# 2
Принципно има лечение, но е много рисковано. Може да се запуши холедоха /жлъчния канал/. Аз бях така и се мъчих сума ти време. Резултата беше - механичен хепатит. Понеже песъчинките са вървяли постоянно по каналите и са увредили черния дроб. Колкото по-бързо се махне жлъчния мехур - толкова по-добре. Peace Оперираха ме миналия септември от това.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия