как правите кускус за закуска?

  • 1 985
  • 19
здравейтее Hug  днес реших да дам на малката кускус за закуска, снощи няма да ви казвам колко си играх да го направя  Shocked сварих го и като почнах да го пасирам се оказа ,че това чудо няма пасиране ... колкото и да го мачках,усилвах-намалях степените на пасатора, пробвах и в кана миксер, не и не седи си цял и непокътнат...  може и да греша ,че използвах обикновен кускус,бебешки ли трябва да купувам??? аз взех на primo gusto. помагайтеSimple Smile)
Виж целия пост
# 1
Аз кус кус не пасирам Grinning. Вземи си детски кус кус на Плазмон.
Виж целия пост
# 2
Netty, не се и мъчи да го пасираш, няма да стане  Joy
Виж целия пост
# 3
и бебешки кус кус ли има, не знаех. а защо се мъчиш да пасираш, като той е достатъчно мек? newsm78
Виж целия пост
# 4
ами пасирам,защото малката се дави, гади и се като има парченца  Sick
Виж целия пост
# 5
Не става за пасиране, веднъж опитах само. Давах грис, по-лесно и полезно е  Peace
Виж целия пост
# 6
ами пасирам,защото малката се дави, гади и се като има парченца  Sick

Тогава според мен изчакай с тоя кус-кус.Нищо няма да пропусне,ако започнеш да и го даваш по-късно, когато вече умее да дъвче по-добре.
Виж целия пост
# 7
с грис ще опитам  Simple Smile мерси ,Блонди  Peace
Виж целия пост
# 8
И аз бих те посъветвала да изчакаш. Аз дадох кус кус за пръв път преди 3 седмици, но преди това ние нямахме нито едно зъбче, та затова изчаках. не че сега го дъвче, де.... Правя го с масло, сирене и адаптирано мляко и така не се задавя.
Виж целия пост
# 9
Никога не съм давала кускус,мисля че няма нищо полезно в него.
Затова пък много обича грис.
Пробвала съм и юфка за закуска. Peace
Виж целия пост
# 10
Аз давам кус кус на Плазмон  и нямам проблем, пасира се .
Виж целия пост
# 11
Аз също давам кус кус на Плазмон.Не съм го пасирвала никога,той е толкова ситен и не мисля че има нужда.
Виж целия пост
# 12
Извинявай  paia4e, че ще използвам темата ти, но видях, че ще пробваш с грис. Знаете ли какъв е подходящ и как го приготвяте?
Виж целия пост
# 13
Не става за пасиране, веднъж опитах само. Давах грис, по-лесно и полезно е  Peace
Съгласна съм с Блонди ...по -добре грис.
Пасирания кус-кус става на една гъста каша...дето изобщо не е за ядене.
Виж целия пост
# 14
Извинявай  paia4e, че ще използвам темата ти, но видях, че ще пробваш с грис. Знаете ли какъв е подходящ и как го приготвяте?
Купувам пшеничен грис. Слагам 100 гр. вода да завари и след това прибавям 2 с.л. грис. Като се сгусти изваждам от огуня. Прибавям АМ, плод, плодово пюре, сиренце или извара и е готово.   chef
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия