рецепта за свински пържоли

  • 2 407
  • 6
 Laughingздравейте.няколко пъти съм се обръщала за вашата помощ в готвенето на някои ястия и вие винаги ми давахте великолепни рецепти и съвети.дори моят мъж ми направи комплимент,че започнах да готвя супер!това е вашата заслуга.много ви благодаря.
и за пореден път се обръщам към за рецепта.в сряда на гости ще дойдат  свекърва и свекъра.реших да готвя свински пържоли на фурна и салата(подобна на овчарска).моля помогнете с някакъва оригиналена рецепта за пържолки-много искам да ги зарадвам с хубаво ястие.благодаря.  bouquet
Виж целия пост
# 1
Пържолките най-много ги харесвам пържени на тиган и после задушени с гъби. Това ни е любимото ястие на Нова година и когато посрещам гости.
Първо начукваш пържолките, после пържиш в тиган за малко, само да се позачервят. Може да ги поръсиш с  някакви подправки - кимион, чер пипер и сол. Нареждаш в тенджера с по-дебело дъно ред пържоли, ред нарязани гъби. Заливаш последния ред с мазнината от пърженето и чаша вино, назависимо бяло или червено. Слагаш на котлона да къкри около 40 минути. Добър апетит!А Laughing
Виж целия пост
# 2
майка ми прави страхотни пьржоли на фурна.философията е никаква Grinning,чак не можах да повярвам.
осоляваш пьржолите и ги оставяш да престоят около 30 мин.нареждаш ги в тавата,порьсваш с черен пипер и подправки на вкус.добавяш мааалкоо водичка и ги покриваш с фолио.печеш около 1 час и след това запичаш за още 15/20 мин.резултата е супер крехки пьржолки Crazyако искаш можеш да ги запечеш и сьс топено сиренце.обикновенно ги хапваме с гарнитура от печени картофи ,гьби с масло и някаква салатка.
Виж целия пост
# 3
Аз нарязвам лук на шайби , нареждам в намазнена тавичка и отгоре нареждам пържолите / престояли в марината от вино , соев сос, подправки / .Слагам да се запекат от едната страна , след това обръщам от другата .Рецептата е страхотна - четох я тук във форума и няколко пъти изненадвам гостите си с тях .
Виж целия пост
# 4
Аз ги обичам задушени. Накисвам ги в соев сос, подправки си имам за скара с чесън или др. Нареждам ги в тава и заливам с малко вода (да не покрива). Пускам фурната на макс за 30 мин. и после на 100 градуса да къкрят 1,5 ч.(ако трябва доливам вода) - мозък стават  Crazy Crazy Ако имаш йена с капак още по-добре  Hug Не ти трябва нож да ги режеш, разпадат се  Crazy
По принцип , понякога им слагам сметана към края, ако искам да са със сос  Wink



Виж целия пост
# 5
Аз ги мятам във фурната с подправки и лук на шайби, заляти с прясно мляко. Много крехки стават.
Виж целия пост
# 6
Пържолките най-много ги харесвам пържени на тиган и после задушени с гъби. Това ни е любимото ястие на Нова година и когато посрещам гости.
Първо начукваш пържолките, после пържиш в тиган за малко, само да се позачервят. Може да ги поръсиш с  някакви подправки - кимион, чер пипер и сол. Нареждаш в тенджера с по-дебело дъно ред пържоли, ред нарязани гъби. Заливаш последния ред с мазнината от пърженето и чаша вино, назависимо бяло или червено. Слагаш на котлона да къкри около 40 минути. Добър апетит!А Laughing

И на мен тези са ми любимите  Flutter Правя ги май поне веднъж в седмицата, снощи това вечеряхме  Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия