Въпросче за пресни компири?

  • 1 219
  • 7
Искам да запека (задуша) на фурна малко пресни картофки. Става ли, вместо с вода, да ги задуша с бира, че инак ще я изхвърля?  Laughing

Или съм измислила страхотна глупотевина? newsm78
Виж целия пост
# 1
Когато пека пилешко с картофи сипвам бира или бяло вино, става вкусно. Но само картофи с бира................ newsm78 Освен да пробваш, що пък да не стане. Като сложиш и подправки, мисля, че ще се получи.
Виж целия пост
# 2
Аз, вчера точно това направих .Картофи с бира-пропорчийте са 1/1 ,стана много вкусно.Пробвай ,няма да съжаляваш.  chef
Виж целия пост
# 3
ОК. Отивам да ги мятам.
Мерси момичета   bouquet
Виж целия пост
# 4
Шани , вкусни ли станаха? Simple Smile
Виж целия пост
# 5
Малко късничко се включвам в темата, но аз доста често правя задушени картофи с бира Mr. Green Особено с пресни малки картофки става фантазия  Peace
Виж целия пост
# 6
Шани , вкусни ли станаха? Simple Smile

ами все още не съм ги опитала... Аз малко ги "подобрих" и им сложих гювеч, та да не са самотни. Но не можах да вечерям снощи. Тресох се, вдихнах Т и сега чакам да се опъпча с варицела  Sick ooooh! Tired
Днес, ако имам ищах, ще ям.
В тавата изглеждаха ОК. Но нещо не ми харесваше как мирише, докато се пекоха.  Confused Аз ги направих 1:1 с вода, освен с бирата.
Виж целия пост
# 7
Вкусни стават, аз ги правя за гарнитура, с пове4ко подправки, слагам и масълце и бира и вода. Но не слагай много бира, 4е нагар4ат. Поне на мен не ми харесват с много бира.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия