Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Частна клиника за детска консултация - къде

  • 641
  • 7
Бихте ли препоръчали място за частна детска консултация?
Вчера за пореден път побеснях на нашата  #Cussing out Педиатърката ни е и общопрактикуващ лекар, както повечето. Има кабинет, където приема болни - възрастни и деца. Има и отделен кабинет за консултация, който е общ за всички лекари и по принцип е заключен.
Мъжът ми чакаше пред него, а аз отидох да извикам лекарката. При нея имаше пациент. Чаках 20 минути. До мен имаше дете с температура и възрастни с други проблеми. Междувременно чувах непрестанно кашляне на болен в коридора. Ако бях сама, трябваше да държа и детето си в непосредствена близост с очевидно болни хора  #2gunfire Докато се доберем до детския кабинет, минаха 40 минути. Влязохме, като викнах и майката след нас, да не стои отвън. Казаха, че не можело толкова хора да влизат #Crazy Тогава вече и аз се скарах. Нали така ще се зарази малко бебе?! Всички родители се възмущават, но това ни е здравноосигурителната система, за съжаление.
КОгато аз бях малка, в същата тази поликлиника се влизаше за консултация от отделен вход с наклон за количките, с изолатор за заразно болните деца, с картинки по стените, а лекарите се занимаваха само с деца...
Та по същество - къде мога да намеря "безопасна" детска консултация?
Виж целия пост
# 1
Все още имаш няколко дни до кроя на юни, за да си смениш личният лекар на детето. Намери си лекар-детски педиатър, който преглежда и се занимава само с деца, попълни необходимите документи и му ги занеси, за да запише детето ти. Иначе ще трябва или да търпиш сегашното положение, или да чакаш до декември, когато пак можеш да смениш лекаря, или да плащаш на частен педиатър.
Виж целия пост
# 2
В нашата поликлиника всички са и общопрактикуваши, доколкото знам. А и това не решава въпроса с общия коридор  Sad Задължително минаваш и през сума ти болен народ. Имам наблюдения, откакто бях бременна и ходих по кабинетите да проучвам. Хванах грипния период и на няколко пъти се връщах заради това. А имаше и майки с бебета, за съжаление.
Виж целия пост
# 3
Мила мама все едно описваш ситуацията в наща поликлиника,там положението е същото,ние сме в втора поликлиника авие?
Незнам коя частна клиника да ти препоръчам,аз отскоро съм мама и ще следя темата,защото и на мен може да ми потрябва друг доктор
Виж целия пост
# 4
Познавам една педиатърка. Работи в собствен кабинет и мисля че и със здравната каса също работи. Ще я попитам. Но не е в Св. Троица. В друг квартал е. Ако те устройва кажи.

А между другото мога да се поинтересувам за нейна колежка във вашия квартал. Ако искаш утре вечер ще й звънна да я питам.
Виж целия пост
# 5
Ще съм благодарна за повече информация. Засега сме в Трета градска. Някъде бях чела за поликлиника Вита, че прегледите са по 20 лв. По-добре да плащам, отколкото да си разболея детето Close
Виж целия пост
# 6
Мила, това нещо го изживях на първата консултация/ на 20дни беше детето/. Да не ти казвам, че 1час и половина беше голо и ту тя ту акушерката го мереха и т.н. Е смених, но чаках до сега. Като междувременно водех детето при друга педиатърка и си плащах, а тази ни слагаше ваксините.
Виж целия пост
# 7
във вита детският кабинет е на отделен етаж от там, където приемат възрастни болни. на етажа на детския кабинет има май само очен кабинет. но се приготви и там за чакане. аз заради това се отказах от вита.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия