Въпросче за свинско Бьоф Строганов

  • 2 581
  • 7
Никога не съм правила Бьоф Строганов и съм решила довечера да пробвам.
Разрових се за рецепти и намерих, но всички завършват с това, че ястието се поднася веднага и горещо. Проблемът ми е, че аз смятам да го приготвя тази вечер , а ще се яде утре вечер.
Дали ще бъде вкусно или наистина е задължително да се консумира веднага?
Виж целия пост
# 1
това ястие си е аламинут.Мисля,че няма да е никак удачно да го приготвиш от днес за утре! Confused
Виж целия пост
# 2
А колко време отнема приготвянето?
Виж целия пост
# 3
А колко време отнема приготвянето?
Това е относително.Аз лично не съм правила.По принцип се прави с телешко месо,свинското и по-бързо омеква.Така като го гледам за час ще стане,зависи и колко добре се организираш.
Виж целия пост
# 4
Бьоф означава , че се приготвя с телешко месо . Става бързо , вкусно и ефектно!
Виж целия пост
# 5
Знам, че оригиналът е с телешко, но аз имам свински бон филета и ще пробвам какво ще се получи с тях  Wink
Виж целия пост
# 6
това ястие си е аламинут.Мисля,че няма да е никак удачно да го приготвиш от днес за утре! Confused
Точно така!
Виж целия пост
# 7
Според мен трябва да се сервира веднага заради сметаната, която се слага накрая в соса. Но ако приготвиш ястието, а на другия ден го затоплиш и прибавиш тогава сметаната, мисля че няма да има проблем. Но така мисля аз, ако някой е по-майстор да ме поправи Embarassed
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия