Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Симптоми за бременност - кога?

  • 27 048
  • 28
Имам един въпрос - кога сте усетили първите симптоми за бременност? Чак след закъснението? Преди това?

И могат ли да се сбъркат с усещането при овулация? И изобщо как се чувствате по време на овулация, имате ли си някакви свои симптоми?

Мерси много на всички и се извинявам предварително, ако съм повторила съществуваща тема  Grinning
Виж целия пост
# 1
При 2 седмици закъснение нямах някакви особени симптоми освен двете чертички Simple Smile явно е индивидуално кога и как ще се усети. Всъщност имах симптоми, но кой да ти съобрази, че са от бременност, а не от болест - неприятна миризма, температура.
Виж целия пост
# 2
Симптомът за овулация при мен е малко по-засилено бяло течение, но аз по принцип си го имам. С първата бременност - болезнени и чувствителни гърди около месец след зачеването. Сега с втората, около 2 седмици след зачеването - сънливост, ама много голяма, заспивах седнала на дивана по всяко време на денонощието. Очаквах възможна бременност и така предположих, че съм бременна. Изчаках още  няколко дни и си купих тест - положителен се оказа. Laughing
Виж целия пост
# 3
А има ли болезнени гърди като симптом на овулация? Или от какво може да се получи?
Виж целия пост
# 4
При 2 седмици закъснение нямах някакви особени симптоми освен двете чертички Simple Smile явно е индивидуално кога и как ще се усети. Всъщност имах симптоми, но кой да ти съобрази, че са от бременност, а не от болест - неприятна миризма, температура.

При мен беше така само без температура, въобще не се светнах, че може да съм бременна, макар, че правихме опити, но от емоции и работа мислех, че просто ми закъснява и всеки момент ще ми дойде, защото имах болки като че ще ми идва всеки момент.
Виж целия пост
# 5
При мен болезненеите гърди се появяват седмица преди да ми дойде и ме държат докато вляза в цикъл, после отпускат. При всяка жена е различно, следи овулацията си и тогава най-добре ще разбереш какви са симптомите. При мен единствения симптом е било малко като ме наболяваха яйчниците.
Виж целия пост
# 6
Симптомите ми за бременност започнаха 20 дни след закъснение, единствено гърдите ми бяха доста напрегнати някъде от датата на евентуалната овулация, но това и друг път се е случвало.  Първите сериозни симптоми бяха гадене и отпадналост. Овулацията не я усещах по никакъв начин.
Виж целия пост
# 7
Имах доста странни усещания още преди закъснението, 4 дни преди очаквания цикъл бях почти сигурна, че съм бременна и теста го потвърди на същия ден Peace
Виж целия пост
# 8
Много странно. Аз самоведнъж съм имала болезнени гърди в средата на цикъла, но тогава вземах противозачатъчни, а и беше доста отдавна. Иначе без хормонални хапчета не ми се беше случвало и определено ми е новост. Симптомите ми за цикъл са различни от това.
Имам и лека менструална болка по никое време. Ами то ще си покаже как ми се е объркал цикъла - този месец ми беше доста напрегнат...
Момичета, мерси за мненията! Много ми е интересно и полезно да ви чета  Grinning
Виж целия пост
# 9
Доста преди да ми закъснее вътрешно усетих, че съм бременна. Дори имам чувството, че си го знаех от момента на оплождане. Разбира се предполагам, че всичко това се е дължало на неистовото ми желание да имаме бебе.
А самите симптоми (НЕвъображаемите) ги усетих в средата на 2-рия месец, може би. Thinking
Виж целия пост
# 10
Докато си направих теста - една седмица след закъснението на цикъла, по никакъв начин не усетих, че съм бременна. Чак десетина дни след това, т.е. някъде месец от началото на бременността започна да се проявява непоносимостта към почти всякакви миризми. Постоянно ми се хапваше нещо, но щом започнех да ям и ми призляваше. Гърдите също ми станаха нетърпимо чувствителни, сърбяха ме (помня как тайничко си подръпвах сутиена докато бях на работа, защото едвам издържах тези сърбежи   Blush ).

Имам приятелка, която твърди, че е усетила дори мига на зачеването. Разказа ми, че е усетила напрежение в областта на яйчниците. Не знам дали е възможно...
Виж целия пост
# 11
Ми аz една сутрин отсякох 4е пастата zа zьби СМЬРДИ. И мирише на гнило.Сьщия ден иzбягах преzглава от един Имбис(лафка zа картофки и дюнери) щото СМЬРДИ.На следващия ден кутията с бонбони ,отворена от комшийката по неzнам какьв повод, СМЬРДи.Одеколона на zастрахователния агент СМЬРДИ.Като иzкл4им факта 4е преz 4ас бях готова да zаспя права,отдавах го на мьрzел,то иzлеzе сьнливост zаради бременност.  Laughing Леко дьрпане в областта на яйчниците, както и реване zа ниЩо нещо(аz принципно тькмо обратното, никой не ме е вождал да рева на открито .)Не ми се е гадило,само
СМЪРДИ  LaughingИ ей с тва СМЪРДЕНЕ почна всичко. н Mr. Green
Виж целия пост
# 12
симптомите могат да се сбъркат с тези при овулация.аз чаках да ми дойде тогава и гърдите ми бяха напрегнати,корема ме наболяваше и т.н.закъсняваше ми май с 3седмици.
Виж целия пост
# 13
Ето тук   има доста за четене по въпроса ти Peace
Виж целия пост
# 14
Започна да ми се гади една седмица преди датата на цикъла ми.Докато дойде време да си правя теста вече имах и киселини.Но имам приятелки, които нямаха никакви симптоми, освен отпадналостта, но си мислеха че са настинали. То си е строго индивидуално май. Стискам ти палци скоро да си имате бебче.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

0 резултати за

Страница 1 от 1