Може ли да се направи кисел от пъпеш

  • 1 950
  • 9
Това ми е въпроса ?  newsm78
Виж целия пост
# 1
ако питаш дали може да добавиш пъпеш в кисела вместо плодово пюре - да може ако решиш Peace.
Виж целия пост
# 2
Може разбира се. Аз направих, но нещо синът ми не го хареса.
Виж целия пост
# 3
Аз съм правила но стана доста рядък кисела пъпеша пуска доста вода съобрази и сложи повече нишесте
Виж целия пост
# 4
Може да !Дъщеря ми много го харесва  Peace
Виж целия пост
# 5
Az sam pravila niakolko pati kisel ot pape6 i mle4en krem s pape6 , no vinagi sled toplinnata mu obrabotka zapo4va da gor4i , ne moje da se iade izob6to.....probvah parvo da napravia krema i posle da sloja pape6a , bez da go varia , no pak gor4i......? Neznam za6to stava taka....

Аз съм правила няколко пъти кисел от пъпеш и млечен крем с пъпеш, но винаги след топлинната му обработка започва да горчи, не може да се яде изобщо.......... пробвах първо да направя крема и после да сложа пъпеша, без да го варя, но пак горчи..........? Незнам защо става така....

Моля, пишете на кирилица.
Виж целия пост
# 6
Принципно може, но е воднист доста и не знам дали ще стане сполучливо.
Виж целия пост
# 7
Спомням си, че и преди са писали, че киселът с пъпеш горчи. Аз лично не съм правила.
Виж целия пост
# 8
Да, наистина горчи. Правих веднъж, но повече  не съм пробвала.  Naughty
Виж целия пост
# 9
Аз си помислих,че аз не направих както трябва нещата-но щом чувам,че и на други им е горчало...и при нас горча доста като направих кисел с пъпеш.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия