Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Гъбички по ноктите на краката

  • 2 608
  • 5
Имам въпросче: на мъжа ми ноктите на палците на краката са разкривени, жълтеникави и на черти (като надъвкана пластмаса #Crazy) и много твърди. вече не може да ги реже с нокторезачка. Така е от доста време, ама не е ходил на лекар. Вероятно са гъбички  newsm78 Има ли нчкой подобен проблем? Как се справяте? И на какъв доктор се ходи за това - хирург, кожен или... Embarassed
Виж целия пост
# 1
http://www.eadvise.info/index.php?page=show_art&id=39&art_id=147
http://www.bulpress.net/index.php?p=view&r%5Bid%5D=2312
По принцип ви трябва кожен лекар.Успех в лечението!
Виж целия пост
# 2
http://www.medbroadcast.com/drug_info_details.asp?brand_name_id=610

Звучи като да е доста напреднало, само Ламисил за 3 месеца ще помогне.
Има заместители в Бг, да иде на доктор ще му изпишат  Peace.
Виж целия пост
# 3
за нокти по-добре противогъбичен лак за нокти-има си специани такива,ламизила като всяко кремче си е по-добър за мазане върху кожата,не върху нокти..
Виж целия пост
# 4
Аз имах на едно нокътче този проблем, с мазане няма да стане, да не си губи времето и парите. Аз пих ламизил по схема 6 месеца и се излекувах трайно. На кожен лекар се ходи.
Виж целия пост
# 5
Ноктите се изрязват до здраво и след това два пъти седмично Ламизил или българският му вариант/не се сещам как се казваше,но е на"актавис" и е по-евтин или Бифунал крем- и по схема Батрафен лак-скъп е но е икономичен и помага.Гъбичките са упорити и дават постоянно рецидиви,затова борбата е постоянна-най добре е да се комбинират и с таблетки-Ламизил или Орунгал,но те се пият продължително,страшно скъпи са и скапват черния дроб.
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия