Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

луксация и добър ортопед във Варна

  • 708
  • 7
направо ще се побъркам.току що забелязах,че горните гънки на крачетата на дъщеря ми са много различни.едната гънка е ясно изразена ,а другата почти я няма.когато беше на  1 месец педито я гледа на ехограф и каза,че всичко е наред.после следях гънките и си бяха еднакви.може би от около месец не съм обръщала внимание и днес с ужас забелязах разлика.моля ви кажете ми какво да очаквам и ми препоръчайте добър ортопед във Варна.ако може телефон.много съм притеснена.
Виж целия пост
# 1
ето моят опит, бебката беш? с такова разминаване ,на вси4кото отгоре не мърдаш? до 7 месец, нищо не искаше да прави, лежи и гледа,та я закарах в болницата, която е на ъгъла на окръжна, преди беше родилно , има добър ортопед на 4астно , снимка й прави и каза, 4е добре, не се наложи ехо! казва се мартин гилев!млад  доктор е!
Виж целия пост
# 2
По принцип гънките може да се различават заради развитието на мускулатурата, което е различно, а не само заради луксация, но за твое успокоение я заведи на ортопед.Аз сина ми два пъти съм го водила при др.Райков - медицински център Плюс - намира се зад Общината, но трябва да си запишеш час по навреме, че много бързо се запълват.За съжаление не мога да ти дам телефона, но се завърти зад Общината и ще видиш табелата на Медицинския център.Гледа и на триизмерен ехограф.
Виж целия пост
# 3
Дъщеря ми беше на 1 месец, когато я преглежда д-р Живков в Майчин дом. За д-р Райков също бях чела тук в друга тема, ако не се лъжа той също преглежда и в МД. Не се притеснявай предварително, щом на 1 месец са ви гледали на ехограф и всичко е било О.К.!
Виж целия пост
# 4
И аз ще ти препоръчам най - горещо д-р Мартин Гилев! Marsy ти е описала къде преглежда. Освен това работи със здравната каса, така че си поискай направление от личния лекар. Ако се спреш на него, ще ти пратя GSM-ът му на лични.
Виж целия пост
# 5
буби, ние бяхме закъснели за ехо, в тунис не правят, затова на 7 м правихме директно снимка! линда не знаех дали е осигурена от касата като бг гражданин, мътни времена бяха, платих 20 лв вси4ко преди 3г! ако работи с касата, направо провери за да си спокойна, много ме впе4атли даже с прогнозата за евентуалното й развитие до тръгването, времето на тръгване ! просто благодарна съм от сърце, поздрави го!  bouquet  bouquet Peace
Виж целия пост
# 6
благодаря на всички ви!
може ли да ми пратите тел.на др.Мартин Гилев.
не ми се иска да правим снимка,но ще видя какво ще каже той.
нямам представа дали малката е осигурена от касата,така че ще идем на частно направо.
Виж целия пост
# 7
Асиметрията на гънките не е задължително луксация. ЗАведи детето при д-р Райков.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия