Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Чувствам се..............мнооого нещастна

  • 3 637
  • 47
Здравейте!Сега се връщам от УЗ .Уплаших се от думите на лекаря!Каза че яйчниците почти са възвърнали предишния си кистозен вид(3месеца след лапаро)Сега като ми доъйде започвам клостил,а ако не станело,ми препоръчва резекция на яйчниците.Много страшно ми звучи,а и мн лоши работи съм чела!Дайте съвет какво да правя!Каза 4е при мен тва било единственото решение!А аз неискамммммммммм Cry
Виж целия пост
# 1
Мила, в специализирана клиника ли ходиш? Ако е така, трябва да имаш доверие на лекаря. На никого от нас не ни се иска да правим такива интервенции, но ако това е цената, която трябва да платим за да имаме бебовци...
Виж целия пост
# 2
Миличка при лапароскопията не правиха ли ти резекция?

Аз съм чела че при кистозни яйчници не е добре да се прави стимулация. Консултирай се и по този въпрос с лекаря си.
Виж целия пост
# 3
Имам Вяра,при лапарото фенестрация ли ти правиха?Казвала си,но съм забравила,за което ме извини.А всички хормони в норма ли са?
Виж целия пост
# 4
а какво правиха на лапарото.На мен ми правиха фенестрация и въпреки,че яйчниците продължаваха да са много кистозни,от лапарото до сега забременявам 3 пъти.
Виж целия пост
# 5
Резекцията се отрича като че ли в последно време.
Виж целия пост
# 6
А защо ли до колкото знам помага /не би трябвало да я отричат НО ние не сме доктори уви/
Виж целия пост
# 7
Защото след това често следвал тотален срив на яйчниците и бързо изчерпване. Разбира се, не при всеки пациент. Трябва да се внимава и преценява.
Виж целия пост
# 8
Извинявам се за невежеството,но каква е разликата между фенестрация и резекция?
Виж целия пост
# 9
при фенестрацията ги "надупчват" , а при резекцията ги "обелват"
Виж целия пост
# 10
Благодаря  bouquet
Виж целия пост
# 11
Няма да разказвам моята история ,че е дълга ,но само ще кажа ,всички лекари занимаващи се с  АРТ методи отричат и двата метода.Аз имам прилаган фенестрация и ефекта е нулев,да не казвам какви проблеми  ми доведе.Сега се готвя на есен  за първи опит икси!
Виж целия пост
# 12
Валикир,извинявай за любопитството,но би ли споделила какво ти се е случило.И аз имам направене фенестрация и за това се интересувам.
Виж целия пост
# 13
ИМАМ ВЯРА... , ти не ходеше ли при Минев?
Ако е така, моят съвет е да потърсиш и друго лекарско мнение.
Колкото до тези интервенции и аз съм чувала, че вече не ги използват така масово както преди.
Виж целия пост
# 14
Здравейте,на всички!Правиха ми фенистрация на яйчниците на 20 април.Да,ходя при д-р Минев.За мен това е голям риск да си направя нова операция.Сега яйчниците са пак целите кистозни,цикъла пак не ми идва,овулация няма.Д-ра каза,че образувам фоликули,но незнайно защо не нарастват.Аз затова се страхувам да пия клостил,мисля ,а и съм чувала,че не е хубаво,каква е гаранцията ,че след приема му фоликулите ще нарастват,няма логика?Според мен има някаква причина за да не нарастват фсликулите,но моя доктор каза,че незнае каква е тя!И според мен,след като той незнае,аз предпочитам да потърся по-компитентен лекар,вместо да се подложа на нова операция.Много съм разочарована от лекаря си,беше почти сигурен,че фенестрацията ще ми реши проблема,а сега........ново предложение.....а и аз не съм машина за пари.Хормоните не са ми изследвани скоро,а не ме е и карал......Незнам,не обвинявам никого,но ....според мен той не може да ми помогне ,а само ми предлага различни интервенции ...за пари.Имам записан час при д-р Стаменов,но е чак за 22 март,а дотогава,незнам какво да правя???Вие какво мислите?
А,забравих,д-ра ме вика и др седмица да видел как е положението,много ясно какво ще е положението,но по 25 по 25лв. ,аз дадох мн пари за прегледи и....................много съм разочарована....
Приемам съвети всякакви
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия