Как се прави КАВЪРМА ?

  • 27 549
  • 20
   Момичета може ли да ми дадете рецепта за някоя изпитана кавърма, която да ви е харесала? Никога не съм правила такова чудо и не знам начина по който се прави, нито какво съдържа.
Виж целия пост
# 1
 Ми то има много видове  newsm78 По принцип е с месо на късчета,много лук или праз,доматено пюре...
Виж целия пост
# 2
с Маги фикс Mr. Green
Виж целия пост
# 3
Може да се направи с телешко, свинско или пилешко месо. Класическата е със свинско. bilqna_69 е казала всичко, само да добавя, че се задушава на бавен огън и се слага червено вино.
Виж целия пост
# 4
Аз я правя със свинско бон филе , но я обичаме и с пилешко ! Много лесен и бърз начин :
Месото се нарязва на кубчета , запържвам и задушавам с полувин кафена чашка вода , като поомекне добавям праз лук на колелца (не много тънки че се разкашкват ) (става и с обикновен лук) пак малко водичка и захлупвам! Когато всичко е готово , добавям един настърган домат(може и доматено пюре) и малко червен пипер за още 10 минути на котлона , като се разбърква непременно !
Виж целия пост
# 5
 И подправки -за тази с праз и свинско -зърна черен пипер, дафинов лист.   
Виж целия пост
# 6
И аз така я правя Peace
Виж целия пост
# 7
Свинската кавърма правя така - запържвам месото нарязано на кубчета, с много лук нарязан на едро. Като поомекне слагам червен пипер, черен пипер и сол и чаша вода. Като поври малко добавям червени печени чушки нарязани ситно и едно бурканче гъби. Накрая слагам и малко червено вино за аромат. Пробвайте става вкусно
Виж целия пост
# 8
  Благодаря момичета! Ще пробвам   chef
Виж целия пост
# 9
О, и аз така я правя. В къщи всички много я харесват Laughing
Виж целия пост
# 10

И аз така  Laughing
Виж целия пост
# 11
Аз я правя като Tasha - невероятно вкусна е!  Peace
Виж целия пост
# 12
никакви фиксове не ползвам!Много лук,месо на късчета,пипер,ако има и зелен и червен,подправки - черен пипер,чубрица,малко вино,а ако нямам вино,една капачка ракия.Много вкусно става...
Виж целия пост
# 13
запържвам месото на кубчета.слагам го в йенски съд.прибавям много лук,червени чушки на ивици,гъби/в повечето случаи без/,малко дом.пюре,червен пипер,черен пипер,3-4 бахара,1-2листенца дафинов лист,малко вино/може и без/.разбърквам и слагам във фурната.пече се до мазнина.накрая може да се пусне и люта чушка...
става и на тиган-с капак и се задушава
Виж целия пост
# 14

това ми е специалитета   chef  bowuu
на опаковката всичко си пише
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия