Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Деформация на уретрата

  • 731
  • 4
Здравейте!
Искам да помоля майките, които са има ли такъв проблем с дечицата си да ми обяснят някои неща...Става въпрос за детето на една моя приятелка, на което му правиха тези дни изследвания и се оказа, че има камъни в бъбреците в следствие на вродена деформация на уретрата. Детето е на 3 години и чак сега установиха, че това  е проблема. Много сме притеснени. На малкия му предстои операция(ще му сложат изкуствена уретра). Ако някой е имал подобен случай моля ви разкажете ми как е минала операцията, колко време е продължило възстановяването и т.н.
Благодаря ви предварително!!!
Виж целия пост
# 1
На моята комшийка детето е с такъв проблем. Ние сме от Варна и те ходят до София при някакъв доктор, които ги лекува без операция. Дали е належаща операцията? И при детето на комшийката ми казваха, че ще го оперират но в момента го лекуват с лекарства и е доста добре. При кой доктор ходите? Ако се интересуваш повече пиши ми ще я извикам в къщи и подробно ще ти напишем всичко
Виж целия пост
# 2
Не знам кой е доктора, но и те в София се лекуват. Каза ли са им че в Пирогов са по-добри специалисти, във Военна имат по-добра апаратура. И те в момента са с лекарства, но това е временно докато направят операцията. Разкажете и за вашият случай моля ви.
Виж целия пост
# 3
Извинявай, че не писах по-рано ама ме нямаше. Кажи ми моляте какво точно те интересува, защото както ти писах е дете на комшийката и имам малко инфо. Знам само, че когато детето е било на две годинки са му открили този проблем но от неправилно лекуване сега детето е на 10 години и все още провеждат лечение. Щяли са да го оперират но сега ходят при един доктор в София, който го лекува със лекарства но ако те интересува ще питам точно кой е доктора, знам също, че всеки месец са в София на уродиаграма /мисля, че така се казва/ ще те помоля да ми пишеш на лични за подробност, че не влизам често във форума сега.
Виж целия пост
# 4
подробна информация можете да получите в съседния форум-за деца с хронични заболявания, проблеми с бъбреците и пикочните пътища.
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия