Агнешка главичка?

  • 11 210
  • 10
Здравейте,току що ми донесоха прясна агнешка главичка и не знам как да я приготвя.Мислех да я сваря,но не знам какво се слага във водата.И после какво да правя като я сваря? Thinking newsm78
Моля, дайте бързо някоя идейка.Мерсаж. Heart Eyes
Виж целия пост
# 1
Слягаш във вакумна тенджера, заливаш с вода и слагаш на котлона. След като се свари, с нож разцепваш главата, вадиш мозъка, езика (белиш го), месото, което има, и очите ако ги ядете. Осоляваш и хапвате Wink.
Виж целия пост
# 2
Въъъхххх че гадост........  Sick
Виж целия пост
# 3
Може и супичка да си направиш, след като я свариш и отделиш месото.
Виж целия пост
# 4
може и с бял сос дето му викат пача  Mr. Green
Виж целия пост
# 5
A печена не се ли правше някак?
Виж целия пост
# 6
Печена , измиваш , посоляваш малко черен пипер намазваш с мазнинка , малко водичка и печеш под фолио  , после го махаш за 15 мин да се позапече ....
Виж целия пост
# 7
Сваряваш , докато костите на челюстта се поотделят . Вадиш в тавичка посоляваш , черно пиперче , червен пипер , чубрица и печеш до зачервяване на месцето , ако ти се занимава . Яде се всичко - месце , език , мозък , очи  и няма нищо гнусно , а е вкусно . Поливаш с биричка ....ай , потече ми лигата ....голяма вкуснота !
Виж целия пост
# 8
Аз очите не ги ям Shocked ама всичко останало да Laughing
И понеже месото /сварено/ е малко, го готвя със спанак и ориз на фурна...супер става Peace
Виж целия пост
# 9
Във водата слагам дафинов лист и няколко зърна черен пипер - така мирише по-приятно Grinning
Иначе и аз отделям месото за ядене и с бульона правя супа.
Виж целия пост
# 10
Най-добре сварена, както е описала Teopr, с малко сол и червен пипер, консумира се с червено винце, мммм Heart Eyes
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия