Рецепта за шкембе по китайски?

  • 666
  • 3
Здравейте,
Ще съм много благодарна ако някой знае как се прави шкембе на ленти по китайски. Яли сме го само в ресторант, но съм се амбицирала да го спретна в къщи. Доколкото си спомням вътре имаше освен шкембето, лук, чушки и лют сос.
Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 1
И аз се интересувам от рецептата.Благодаря!
Виж целия пост
# 2
Сготви го, както се прави някакво месо по китайски. Т.е. свареното шкембе нарежи на лентички и добави към задушените лук, нарязани чушки, чесън, джинжифил, люто чушле, соев сов, или каквато китайска подправка се сетиш, накрая може малко размито във вода нишесте .... просто малко фантазия, сигурно ще се яде.
Виж целия пост
# 3
мерси за идеята:) май ще трябва да се импровизира
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия